Topiknyitó: Portfolio 2018. 01. 07. 18:24

Tényleg egyre jobban élnek a magyarok? Mutatunk hat ábrát, melyek szerint igen  

Ugrás a cikkhez
A magyarok többsége szerint egyre jobb helyzetben van a magyar gazdaság, hosszú évek óta nem volt példa arra, hogy ennyire kedvezõnek lássuk a helyzetünket - derül ki a legfrissebb, tavaly õszi Eurobarometer felmérésbõl. Ha lehet
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
-pny
-pny 2018. 01. 08. 13:28
Az államadósság tényadatai: 2010. ápr. 19.323 mrd, 2017. nov. 26.934 mrd. És ebben még nincs benne a gyászos december.
.
Forrás: ÁAK
.
http://akk.hu/hu/oldal/statisztika#a-kozponti-koltsegvetes-adossagaA Fidesz tehát úgy növelte 7 és fél alatt 8.000 mrd Ft-al az adósságot, hogy közben 3.200 mrd Ft-nyi MNYP pénzt is elköltöttek és vagy 18 mrd euróval (ami nagyságrendileg 5.000 mrd Ft) csökkent a devizatartalék. A gazdálkodásuk valós hiánynövelése tehát a 8.000 mrd Ft-nak is duplája, 16.000 mrd Ft nagyságrend.
.
Ja és mindeközben beérkezett vagy 8.000-10.000 mrd Ft-nyi EU-s pénz is... És mindezt hihetetlenül kedvező globál környezetben, nullás kamatszintek közelében művelték.
.
Hát így könnyű látszat jólétet produkálni kádári módra, osztogatni és ezzel szavazatot vásárolni alacsony SZJA-val, családi kedvezményekkel, CSOK-kal és aprópénzen, pardon aprópénznyi Erzsébet utalvánnyal megvásárolt nyugdíjasokkal. Mindeközben az egészségügy minden korábbinál rosszabb, az oktatás (ami a jövőt jelenti) minden korábbinál alulfinanszírozottabb és rosszabb és van egy biztosan fenntarthatatlan nyugdíjrendszerünk. És akkor a lopásokról, a szétvert jogállamiságról és a megmérgezett társadalomról nem is beszéltünk. Ez Orbánék egyenlege. Minden idők legkártékonyabb kormánya.
Oszo 2018. 01. 08. 00:36
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
Bizony, ez egy ilyen szar világ: A munka nem akar elvégződni, a migráns nem akar integrálódni.
Törölt felhasználó 2018. 01. 08. 00:14
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
"Te beszéltél már iszlám vallásúval?"
Beszéltem.Nem nézte jó szemmel,hogy disznóhúst eszem,le akart róla beszélni.
"A gyűlöletkampány egyik fő eleme, hogy a kisebb csoport bűneit "ráhúzod" a  többiekre is. "
Az a gond ezzel,hogy az a kisebb csoport nem olyan kicsi,és itt nem csak a potenciális terrorveszélyről van szó,hanem ennek a "kisebb csoport"-nak nagy része nem akar/nem tud integrálódni.
Törölt felhasználó 2018. 01. 08. 00:08
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
Én nagyon sokáig éltem Németországban. Sok iszlám vallású ismerősöm is volt (Törökök).
Soha egy sem akart megtéríteni. Te beszéltél már iszlám vallásúval?
A gyűlöletkampány egyik fő eleme, hogy a kisebb csoport bűneit "ráhúzod" a  többiekre is.

Törölt felhasználó 2018. 01. 08. 00:08
Előzmény: #56  gambadoro
"molenbeek kb olyan mint a nyócker"
A nyóckerről még nem hallottam,hogy terrortámadásokat onnan szerveztek volna,vagy hogy no go zóna lenne.
gambadoro 2018. 01. 08. 00:04
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
vallásos alapon fröcsögsz folyamatosan
gambadoro 2018. 01. 08. 00:04
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
namost párhuzamos társadalom akkor alakulhatna ki, ha van, ami fenntartja
tehát akkor a muszlimok államot alapítanak, adót szednek miegymás
molenbeek kb olyan mint a nyócker
Törölt felhasználó 2018. 01. 08. 00:03
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
Egyik vallás sem érdekel,de tiszteletben tartom ha valaki vallásos,csak ne erőltesse rám.
Törölt felhasználó 2018. 01. 08. 00:02
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
"Nem akarom a migránsokat védeni, többször leírtam egyet sem kellene beengedni."
Nem úgy tűnik,hogy nem akarod védeni őket,persze szíved joga,csak akkor nem kell az ellenkezőjét írni.
Törölt felhasználó 2018. 01. 08. 00:01
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
Az iszlám vallás jobban érdekel mint a keresztény?
Mi a véleményed Törökországról?
Állítólag ott is láttak iszlám vallásúakat?
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:57
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
Nem érdekel a Biblia,és hogy jön ide mi volt 2000 éve? Az számít ami most van.
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:51
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
"Ők maguk nyilatkozzák,hogy nekünk is az ő vallásuk szerint kellene élnünk,ergo felsőbbrendűnek hiszik a sajátjukat."
A Biblia szerint a 10. csapásnál megölték az összes elsőszülött gyermeket.
Akkor ugye ez jellemző a keresztényekre?.
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:48
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
""párhuzamos társadalmak fognak kialakulni"
Tehát Te előre is biztosan ismered a jövőt."
Ez nem a jövő,hanem már a jelen! Azokban az országokban ahol jelentős bevándorló kisebbség él,lásd:Belgium,ott van pl.a híres-hírhedt Molenbeek negyed,biztos hallottál róla,igazi terrorista fészek,egyben no go zóna is.Na az ilyen helyeken már léteznek a párhuzamos társadalmak.
 .
"Leírod hogy felsőbbrendűnek érzi magát.Ugye ez sem csak a Te feltételezésed. Ők közölték veled."
Ők maguk nyilatkozzák,hogy nekünk is az ő vallásuk szerint kellene élnünk,ergo felsőbbrendűnek hiszik a sajátjukat.
Nem tudom eldönteni,hogy ennyire tájékozatlan vagy,vagy csak utálatból nem akarod kinyitni a szemed...
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:37
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
Csak a legnyilvánvalóbbat emelném ki:
"párhuzamos társadalmak fognak kialakulni"
Tehát Te előre is biztosan ismered a jövőt. Ha nem akkor csak feltételezés.
Leírod hogy felsőbbrendűnek érzi magát.
Ugye ez sem csak a Te feltételezésed. Ők közölték veled.
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:34
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
 #42        Akkor kérlek sorold pl.ebben a hozzászólásban mi a feltételezés.
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:33
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
"A határon túli szavazatok ha jól tudom 2 mandátumot érnek."
A határon túli szavazatok miatt lett meg a 2/3.
http://sztarklikk.hu/kozelet/harom-fideszes-mandatumot-jelenthetnek-a-hataron-tuli-szavazatok/330442
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:31
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
"Nem tudom miről akartál még tényt hallani"
Ha visszaolvasol egész este egyetlen tényt sem írtál. Csak feltételezéseket.
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:29
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
Nem tudom miről akartál még tényt hallani.Leírtam mért nem gyűlöletkampány ami szerinted az.
A határon túli szavazatok ha jól tudom 2 mandátumot érnek.
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:20
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
Látod most sem írtál egyetlen tényt sem Magyarországról.
(a szavazást kivéve)
A szavazásról:
A kormány most dicsekedett, hogy több mint 1 millió ember kapta meg így az állampolgárságot.
Az ugye több mint 2%?
Törölt felhasználó 2018. 01. 07. 23:12
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
Nem tartom gyűlöletkampánynak amit a kormány csinál.A plakátokon tények szerepelnek,pl.az,hogy több mint 300 embert öltek meg a migráns hátterű terroristák Európában,vagy az,hogy ez a népcsoport ragaszkodik a vallása,kultúrája hagyományaihoz,felsőbbrendűnek érzi azt,integrálódni nem akar,és emiatt párhuzamos társadalmak fognak kialakulni,ami senkinek sem lesz jó.Ez szerintem nem gyűlölet,hanem a szikár tények,amik általában az ellenzékieknek fájnak.Ha annyira minden rendben lenne velük Németország nem próbálna 2 kézzel megszabadulni tőlük most már...,és erőszakosan rásózni azokra,akik az elejétől fogva elutasították őket,pont azon problémák miatt amivel a németek elkezdtek szembesülni.
A határon túli szavazatok kb.2%-ot befolyásolnak a választásokon.
gambadoro 2018. 01. 07. 23:01
nyilván nem akarnak idejönni
de igazán el sem akartak menni az otthonukból
mint írtam már, ha itt egyszer jobb élet lesz majd jönnek bőven
plakát ide vagy oda
kínai is annyi van már mint a... ez nem baj?
gambadoro 2018. 01. 07. 23:01
nyilván nem akarnak idejönni
de igazán el sem akartak menni az otthonukból
mint írtam már, ha itt egyszer jobb élet lesz majd jönnek bőven
plakát ide vagy oda
kínai is annyi van már mint a... ez nem baj?

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek