A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
Nem tudom, nem követem, nem tudnék belevenni, mert az én tőkém ilyen árf.-hoz igen kevés, így nem figyelem sem a híreket, sem semmit velük kapcs.-ban... De a genya is +os :)))
van hogy naponta 2x is lefay...ez van...de nagyon jók az oldalak és a netbrokeren mindentr nagyin jól elintézhetsz.....de a ricsitt nem értem!!!!!!!!!mi a francért ++++++++++++++++++++++++++++++??????????????
Nem mondtam ám komolyan, megvagyok én szépen jól az ersténél. Nem volt még velük komolyabb gondom. Öccevicca, 3 esetleg 4 alkalom volt, hogy belassult, vagy leállt a reál adatom, de akkor pont nem is akartam kereskedni (ellenkező esetben meg felhívtam volna a brokit) mondjuk lehet akkor azért morcosabb lettem volna. De tökéletesen meg vagyok velük elégedve, mind kezelésben, mind díjszabásban, és hozzáállásban is, és ez nem reklám, összeköttetés sincs, csak bírom őket :)
Nem akarlak lebeszélni róla,
lehet, hogy megjött az osztalék hamar, de az - állítólag - sokszor használhatatlan kereskedési rendszer miatt nem biztos, hogy megéri...
És mondom mindezt úgy, hogy amúgy szoros szálak fűznek a cib-hez.
igen különböző hírek voltak a kifizetéssel kapcsolatban, (korábban meg is írtam) én is gondolom, hogy 1 héten belül kell megérkezzen, de azért reméltem hogy ma már megkapom (-juk)
nekem a KBC Equitas-nál van a számlám, és nem jött még meg.
De, ha jól emlékszem, tavaly is két nappal később kaptam meg, de visszadátumozva jelent meg a számlámon...
De ez is lehet, hogy a KELER-es elszámolás miatt van.
Törölt felhasználó2010. 05. 07. 09:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ilyen helyztetben szerintem az elemzések (ha spekizés van) csak pár % os irányt mutathatnak, és a valóság tuti attól is eltérő lesz. Valamiért egyre inkább így gondolom...
Törölt hozzászólás
Előzmény:
törölt hozzászólás
Vétel szerintetek őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre? Otp, mol vagy telekom, vagy inkább kivárás???? köszi a véleményeket
Törölt felhasználó2010. 05. 07. 09:54
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 05. 07. 09:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azért az még most is jó vétel nem? Bá én ma semmivel nem kereskednék ha lenne manim, kivárnám a hétfőt :)
kezdik megenni az emberek az elütéses mesét? vagy csak tudják hogy igennel dönt a német parlament? vagy csak nagy speki az egséz? főleg otinál. akkora ugrálások vannak. de legalább a telkó nem nyitott -5%-ban.
német döntés sztetek mennyire lesz paicbefolyásoló hatású? vagy már be van árazva a pozitiv döntés és csak negativ esetén lesz -15%?
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.