Orulhet a fradi, hogy a birok miatt nincs kiesesi gondja a masodosztalyban. Nagyon babusgatjak a zoldikeket. Arra, hogy a debreceni jugoszlav oreg fiu valogatott lenne a legjobb nem kivanok reagalni. Ennyi idom nekem sincs.
Kár lenne Mo. legerősebb futballcsapatát elpazarolni, menjen inkább az Újpest meg a Wéber Gyuri. FTC így folytatja lenn maradhat, jelenleg erős versenyben van a Szparival.
Fellövik az internetet az űrbe
2007. április 13. péntek, 19:01
2009-ben internetkommunikációs program indul az űrben, amelynek segítségével könnyebbé válik a hadi csapatok közötti kapcsolattartás a csatamezőkön – jelentette be az amerikai kormány.
A védelmi minisztérium Iris projektje keretében egy speciális routert helyeznek el az űrben, amely lehetővé teszi a hang-, videó- és adatkommunikációt az amerikai csapatok között. Valójában az Iris "kiterjeszti" az internetet az űrbe, amelynek segítségével az adatok közvetlenül szállíthatók lesznek a műholdak között, így nem kell földi állomásokon keresztül eljuttatni azokat - közölte a BBC News.
Én buxert, de csak föld körüli pályára. Abban az optimális magasságban kedvező gravizáció mellett tetszése szerint létrehozhatna egy a földinél sokkal hatékonyabb kilövőállást, ahonnan szorgalmasan lődözhetne fel mindenkit, aki nem tetszik neki.
Én Havast meg Anettkát lőném fel összezárva egy kabinba, a másik kabinba meg Viktort és Ferit tenném össze.
A holdon a fogadó bizottság tagjai a következők:
Csurka, Torgyán, és Thürmer népviseletben boroskancsóval a fejükön és cseresznyéstállal a kezükben. A végén meg az összes hülyét összeereszteném.
Te kit lonel fel a vilagurbe?