2018. január 1-tõl Kómár András tölti be az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) ügyvezetõ igazgatói pozícióját - közölte az OBA a honlapján. Kómár András 2004-ben végzett jogászként a Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Nem "ti" bérkommentelők mint akik a hasonló véleményeddel egyetértők, "ők" lehetnek a bérkommentelők! Én tudok bocsánatot kérni és adni is! Ez már nem mondható el a kivételezett szabadgondolkodókról!
Igazi történelem hamisítóként élvezed az sanyarú életedet! Nem tölthet el pozitív életérzés abban a sötét barlangodban, ahol ezek a gondolataid születnek!
Mindenki, aki a legkisebb mértékben is a Fidesz rezsim ellen van, azt meg akarják félemlíteni. Hihetetlen mi folyik itt. Ez már tényleg az '50-es évek. A Kádár rendszer végén már nem mertek ilyeneket csinálni, mint ezek a komcsi maffiások.
hol látsz te itt elfogultságot? azt írtam, hogy az eddigi módszerek alapján ez a következtetés tűnik a leginkább helytállónak. azért meg már hadd ne nekem legyen kellemetlen, hogy ez a helyzet
Pal! Ne légy már ennyire elfogult! Feltételezni bármit lehet, csak legyenek olyanok, akik eltudják dönteni, hogy feltételezés és nem egy agyament véleménnyel, van dolgunk!
Érdekesség még, hogy az apuka 93 óta van vezető pozícióban (először ügyvezető igazgatóhelyettesként) az OBA-nál, tehát ciklusokon átívelően nem kívánta senki sem eltávolítani (egyébként a Fideszhez húzott a fia állítása alapján). Az új igazgató meg 2017 óta van az OBA-nál, jó eséllyel politikai kinezevezett. De még megvárnám, hogy pontosan mi történt, hogy önként tavozott, vagy politikai okokból tavolították el.
Valószínűbbnek tartom, hogy inkább azért kellett távoznia, mert a fiacskája ahelyett, hogy jó gyerekként beült volna egy csókos állasba, vagy esetleg kevésbé jó gyerekként ment volna külföldre, inkább politikai mozgalmat indított a neokommunista rendszerrel szemben.
Kiemelték a boszorkánykonyhások, hátha ő lesz Magyarország új miniszterelnöke, és ehhez elengedhetetlen az átmosása az új eszmék terjesztéséhez, mert csak a továbbképzésével tudnak egy magyarmacront "előállítani"! - Az hogy hova távozott majd az életrajzából ki fog derülni de arra legalább 4 évet várnunk kell!
Távozik Fekete-Gyõr András a betétbiztosító élérõl
Ugrás a cikkhez