Pintér Sándor kijelentette: Soros György nem végez illegális migrációt támogató tevékenységet, ezért egyelőre nem alkalmazzák vele szemben az "idegenrendészeti távoltartás" intézményét.
Pintér Sándor kijelentette: Soros György nem végez illegális migrációt támogató tevékenységet, ezért egyelőre nem alkalmazzák vele szemben az "idegenrendészeti távoltartás" intézményét.
Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja: a kormánymédia pedig előzetesen megszellőztette, hogy Soros Györgyöt ki is tilthatják ez alapján, ezért a kérdés nem tűnt indokolatlannak. Ehhez képest meglepő, hogy a névadóra nem vonatkozik a törvény, illetve ami ennél is fontosabb, furcsább, hogy Magyarország belügyminisztere és kormányszóvivője szerint eddig nem derült ki, hogy Soros György olyan tevékenységet végezne, ami az illegális bevándorláshoz járul hozzá.
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
Így van. Orbánék 20000 migráns befogadtak és 4000 menekültet. Ez tény. Meg az is, hogy rengeteg ukrán bűnözőnek adtak állampolgárságot (akik így TB-t és nyugdíjat is kapnak!).
Hát, te konkrétan azt írtad, hogy a "nagy része már hazament", és nekem ez szúrt szemet, hát rákérdeztem. De kár is ezt reszelgetni. A lényeg, hogy kaptak letelepedési engedélyt, aztán itt maradtak vagy tovább mentek vagy hazamentek. Szerintem kb csak az utóbbi van dokumentálva. És igaz, hogy papíron 3 havonta meg kell itthon jelenniük, de ezt nem nézi senki.
“A vita arról megy,hogy nyelő azt hazudta mind a 20 ezer már letelepedett“ . Az, hogy idegen nyelveket nem beszélsz, egy dolog, ezek szerint a magyarral is bajban vagy. Nem ezt állítottam. Fejezd be a kamuzást vagy gyakorold a szövegértést.
Miután hazudtál,hangulatot keltettél a 20 ezer kötvényes letelepedésével,most már visszakozol,hogy csak tőlünk mentek el,de maradtak az EU-ban,ügyes :)))
oda nem A kötvény megvásárlói számára ugyanis előírás: bármely hat hónapos időszakban három hónapot nem meghaladó időt tölthetnek a többi schengeni tagállam területén. itt vannak ezek mondtam ma 3 paki családot láttam a mammutban mosógépet venni halom kínai van
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen