Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 13:28

Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen  

Egyre aktuálisabb a téma,hiába próbálja tagadni,elbagatellizálni a balliberális ellenzék.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
salve 2018. 01. 17. 15:37
Előzmény: #1088  Peterbond
itt a saját csapdádba fogsz most esni :-)
fentebb másik hozzászólásban írtam hogy kollektív bűnösség nincs, jók és rosszak is vannak a magyarok közt meg a cigányok közt is meg minden népben
 tegyük fel hogy Orbán valóban cigány származású,-  ahogy Snétberger a gitárművész is az, meg a 100 tagú világhírű cigányzenekar is, meg Szakcsi Lakatos a nemzetközi hírű dzsesszzenész is az, stb.
nos én erre azt mondom és a kérdésedre az a válasz: szeretnék én még sok ilyen magyar cigányt akiből miniszterelnök lesz, meg olyat is, akikből hasonlóan világhírű zenész lesz!, DE: tudod az a baj, hogy ezek a kiugrott és a magyarság által nagyon is megbecsült, elismert(!!) cigány értelmiségiek  az összmagyarországi cigányságnak kiadják kb. az 1-3%-át, ok??!! szóval ez a baj, ha nem tudnád! és ennek megoldásán, a többi 98%-uk felzárkóztatásán dolgozott már a Kádárrendszer is meg azóta is minden kormány, de eddig sajnos kevés sikerrel.. mi következik ebből? az, hogy orbánnak volt és van igaza amikor már 2015-től azt mondta: 1. ne enegdjünk be Európába egyetlen migránst sem, mert bajt hozhatnak ránk, hanem 2. a zárt határ túloldalán adjanak be kérelmet és majd elbíráljuk, ki érdemes arra h. beengedjük, ki pedig nem
ehelyett jól tudjuk mi történt: előbb beengedte őket a síkbuta nyugat - és ma már látja, hogy aki kiutasítanának, -tottak már közülük, azok sem hajlandóak visszamenni még akár erőszakkal sem, mert szeretnének továbbra is jól ellébecolni segélyből a nyugati adófizetők nyakán, a langyos vízben..
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 15:35
Előzmény: #1110  Peterbond
"Amugy erdekes a kedves forumozo kissebb Mein kampfja az nem zavar. A romak lehetne aljabb nep szerinted azert nem jar kitiltas. Csak ha kimondon hogy Orban amugy Roma.
Ahogy sose tiltakoztal a gyurcsotany ellen de ha Orbant disznoztak azert igen ( nekem aztan nem faj a gxurcsotanyozas csak mint peldat hoztam )"
.
Gyurcsányról annyit,hogy az ország történetének egyik legkártékonyabb miniszterelnöke volt,ettől még nem tartom szerencsésnek a csótányozását,de tett érte,hogy úgy hívják sokan.
A cigányokról nincs jó véleménnyel a magyar társadalom általánosságban,előbb leírtam miért,ezért szitokszó lecigányozni a miniszterelnököt,főleg úgy,hogy nem az!
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 15:32
Előzmény: #1108  Peterbond
"Dehat ember bevalottan Roma szarmazasu." 
.
Erről várom a linket! 
.
"Amugy bekem semmi bajom vele csak azon embereket nem ertem akik szerint faji alapon a romak keptelenek beilleszkedni. "
.
Mert szerinted be tudtak illeszkedni a kb.500 év alatt? Akkor miért magas a munkanélküliség,alacsony iskolázottság,magas bűnelkövetés aránya náluk? Ez az,hogy képtelenek integrálódni,főleg érthetetlen,hogy ezt Nógrád megyeiként nem látod.
signal2
signal2 2018. 01. 17. 15:29
Előzmény: #1115  signal2
Egyébként illegális bevándorlás ellen nem léteznek most törvények? Most nem tiltja a törvény az illegális határátlépést, vagy az embercsempészetet és emberkereskedelmet?
És a 25% illeték: első körben a letelepedési kötvények közvetítőire lehet kivetni, ők ugyanis hivatalból bevándorlásszervezéssel foglalkoztak
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 15:28
Előzmény: #1107  Törölt felhasználó
Amúgy még nem válaszoltál, szerinted nemzet érdeke-e 3000 muszlim migránsnak menekültstátuszt adni és letelepíteni az országba mindössze 3-4 év alatt? Nemzeti érdeke-e 20 ezer migránst beengedni kötvényért? Nemzeti érdeke-e lobbizni Bosznia felvételéért az Eu-ba?
signal2
signal2 2018. 01. 17. 15:26
Előzmény: #1109  signal2
"Pintér Sándor egy kérdésre azt mondta, hogy akkor fognak a hatóságok vizsgálatot folytatni szervezetekkel szemben, ha a törvény hatályba lép."
Ez viszont érdekes. Tehát az nem lesz feltétele, hogy gyanú merüljön fel? Vagy csak elfelejtette hozzátenni.
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 15:25
Eddig bennem fel sem merült, hogy a korábbi miniszterelnökök cigányok lehetnének. Még jó, hogy te itt vagy nekik,  védelmül :)
signal2
signal2 2018. 01. 17. 15:25
Előzmény: #1112  signal2
Mármint éppenséggel NEM lenne sértés. Bocs.
signal2
signal2 2018. 01. 17. 15:24
Előzmény: #1110  Peterbond
Éppenséggel lenne sértés, ha Orbán Viktor származását leírjuk, csakhogy lentebb az helytelenül szerepel.
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 01. 17. 15:24
Előzmény: #1108  Peterbond
Nem beilleszkedett, ő felülemelkedett rajta! Óriási különbség...
Peterbond 2018. 01. 17. 15:22
Amugy erdekes a kedves forumozo kissebb Mein kampfja az nem zavar. A romak lehetne aljabb nep szerinted azert nem jar kitiltas. Csak ha kimondon hogy Orban amugy Roma.
Ahogy sose tiltakoztal a gyurcsotany ellen de ha Orbant disznoztak azert igen ( nekem aztan nem faj a gxurcsotanyozas csak mint peldat hoztam )
signal2
signal2 2018. 01. 17. 15:21
Előzmény: #1106  Törölt felhasználó
Én ez alapján úgy gondolom, hogy egy darab kitiltás sem lesz.
Peterbond 2018. 01. 17. 15:19
Dehat ember bevalottan Roma szarmazasu. Amugy bekem semmi bajom vele csak azon embereket nem ertem akik szerint faji alapon a romak keptelenek beilleszkedni. En is Nogradi vagyok es elmondhatom vannak ugyanugy jo es rossz emberek feherbe es ciganyba is. Ahogy szorgalmasak es lustak is, ostobak es okosak is.
A kedves forumozotol csak az erdekelt hogyan tudja ezen kettos velemenyet feldolgozni ( ertsd romak mind keptelenek alkalmazkodni a kulturankhoz szemben Orban meg a legnagyobb vedoje a magyar kereszteny kulturanak )
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 15:15
Előzmény: #1088  Peterbond
"Ezt idaig ertem. Mostmar csak azt magyarazd meg ha szerinted alkalmatlanok a beilleszkedesre miert szavaztad meg te is az egyiket miniszterelnoknek?"
.
Először és utoljára figyelmeztetlek,hogy a miniszterelnök lecigányozásáért kitiltás jár.Természetesen vonatkozik ez a korábbi miniszterelnökökre is.Ennyire azért ne legyünk már primitívek! #1
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 15:11
http://www.origo.hu/itthon/20180117-pinter-sandor-kovacs-zoltan-sajtotajekoztato-soros-gyorgy.html
.
Már sokkal hamarabb meg kellett volna lépniük,de legalább meglépték.
salve 2018. 01. 17. 15:06
Előzmény: #1101  kukutyinbenko
ez így túlzás
a felelősség megoszlik
"úgy határozza meg hogy azok jó eséllyel teljesíthetetlenek"
no ez az amit szerintem mi nem tudunk kívülállóként pontosan megítélni, hiszen nem vagyunk titkosszolgák és nem látunk bele, konkrétan hogyan megy ez, mennyire amatőrek vagy éppenséggel mennyire professzionálisak az elbírálók és az elbírálás szempontjai. legalábbis én így látom
de abban szerintem talán megegyezhetünk: ha jópár ország alkalmazta már a letelepedési lehetőséget ezzel a módszerrel, akkor a szélsőséges megítélésnek nincs túl sok helye (azaz én nem vagyok hajlandó síkhülyének nézni a magyar államot és annak vezetőit,hogy ezt a gyakorlatot átvette)
az józan realitás tehát valahol a kettő közt lehet szerintem: lehet ilyen programot csinálni, de nagyon körültekintően
no látod, ezért agyrém az amit a németek csináltak a wilkommenskulturral, aminek máris vastagon isszák a levét, hiszen akiket beengedtek azokból kb. 200 ezerről ma senki semmit nem tud, eltűntek a rendszerből , nem tudni hol vannak és mit csinálnak..
salve 2018. 01. 17. 14:58
Előzmény: #1081  Törölt felhasználó
nincs mit, de a mein kampfnak ehhez semmi köze :-)
az emberek élik az életüket és levonják a tapasztalataikat, ennyi
kollektív pedig bűnösség nincs, soha nem is volt - minden népben vannak jó és rossz emberek is
de az viszont van, hogy egész másféle emberek élnek (embertípusaok alakultak ki kulturálisan) a különböző földrészeken és a civilizációik olyannyira eltérnek egymástól, hogy olykor nincs átjárhatóság mentálisan felfogásban stb. = nem képesek zökkenőmentesen együttélni a különböző kultúrák képviselői
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 14:46
Előzmény: #1086  wjani
amugy termeszetesen a szamok a mar befogadottakat jelentik, es nem a jelentkezok szamat, de hat nem csodalkozom, hogy mar ez a belepo szint is gondot okoz a problema megerteseben. (gy.k. kertek joval tobben Bajnaitol is, mint ahanyan be lettek fogadva)
na szoval, kerdes jisoraz:
miert fogadtunk be 1300 menekultet tavoli orszagokbol a genfi egyezmeny alapjan? hiszen az csak elbiralast ir elo, es nem hataroz meg semmilyen kvotat, azaz egyet sem kellett volna befogadnunk, ha nem akarunk. Igy erted? Miert fogadtunk be te szerinted a genfi egyezmeny alapjan, sok szaz menekultet iranbol, pakisztanbol, afganisztanbol? Hm? Eleg egyertelmu a kerdes?
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 14:32
Előzmény: #1087  signal2
na most, mar tudjuk, hogy nem ertelmetlen zagyvasag volt, amit irtam, mert tokeletesen lehetett erteni. A kerdes, hogy valasz helyett, miert zagyvalekol valaki? Nyilvan meg mindig ez a konnyebb ut, mint beismerni, hogy vagy en beszeltem eddig hulyesegeket, vagy megvezettek es atvertek mert birka voltam. Viszont...ha a konnyebb ut iranyaba megyunk, marad a birka tovabb birka, es tovabb hagyja magat atverni. Az eredmeny az orszag szamara meg marad tovabb elkeseritoen gyenge.
kukutyinbenko 2018. 01. 17. 14:24
Előzmény: #1093  salve
Tehát ha valaki nyit egy ajtót, hogy sok kapupénzt szedhessen az azon belépőktől,  az ajtónállók feladatait pedig úgy határozza meg hogy azok jó eséllyel teljesíthetetlenek, akkor ő semmiről nem tehet csak az ostoba ajtónállók?

Topik gazda

Simeone
Simeone
2 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek