Márpedig itt van is értek s azon dolgoznak hogy komoly cég legyen, értékes cégekkel ingatlanokkal s legyen egy olyan innovatív projekt ami komoly potenciállal bír. Elfog dőlni nemsoká szerintem néhány nap múlva hogy akik hisznek bíznak a vezetésben s a cég potencialjaban azok jól jártak e a kitartásukkal. Én bővítettem amit meg lehetett, akik még eladták ugyanolyan gyors emelkedés után várhatóan itt fognak majd jajjveszekelni.
Teljesen mindegy kivel beszéltem nem? Egy bankból egy brokerrel nem az enyemmel mert én nem használok brokit, saját magam ügyletelek. Akit elértem korrekt volt s bemutatta hogy működik ez amit persze nyilván tudok de ezt hallva azért elgondolkodtató volt. Pláne hogy ez gyakori trükk, de mondom nem kell ehhez brókernek lenni. Amúgy ezeknek az a lényege hogy a cég értéke rövid időn belül úgy is bearazodik!
N: "Tegnap felhívtam egy brokit kurva sokat beszéltünk erről." R: "Lehet Velem beszéltél vagy az egyik kollégámmal?" a: "nem emlékszel tegnap kivel milyen témában beszélgettél?" R: "Pontosan emlékszem" a:" ha veled beszélt, akkor miért kételkedsz? :)" R:"Ugyanarról nem beszélhettem tegnap valakikkel?" Ilyen sokan keresnek meg téged pont ezzel a témával kapcsolatban telefonon? :)
SET Nyrt