bizony nagy pakkal másképp megy a játék. Ott már előre kell gondolkozni, hogy amikor van még vevő, akkor kell adni időben. 1-2000 db-nál mindegy mikor adod, még csúcson is tudod, de több százezret csak elosztva lehet
egyetértek. Korábban a kisbüfik hosszú ideig bottal sem piszkálták a papírt erre most napokig azt olvassuk hogy itt mindenki 40 óta van benne és 300 felett szállt ki. Magyarul senki nem ragadt bele, senki nem bukott milliókat csak keresett. Megérne egy misét az is, hogy hol vannak a nagy rábeszélők most
jaj be ne nyald már hogy hős-papírtartók vannak itt és lent vásároltak be :) szerintem ez totál kamu. így próbálnak hitet adni a népnek. valszeg tényleg van papírjuk rendszeresen, de nem tartják. tök hülyeség tartani. de szépen arra alapozzák hogy "megy ez fel többszázra mege ezerre" (nordban is). logikus szöveg de ilyen nincs :D aki vérprofi az szerintem profi annyira hogy látja mikor fullad ki egy rally és bizony eladja a tetejéhez közel... nekem ezt nem adja be senki hogy nem ülik meg a hullámokat. :)
Kellenek az ilyen sztorik is, tele van a placc elbizakodott "Mészáros milliomosokkal" legalább letöri kicsit a szarvukat.
Törölt felhasználó2018. 01. 17. 10:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mivel eddig kitartottál, ez érthető, de azért részben én adagolnám a helyedben, ez egy lottó nyeremény baszki. Mikor megjelentek itt a cápák, várható volt, hogy durva lengések lesznek.
nincs levelezőcsapat :D az a levél egy elvileg SET-től jövő levél, valami Bélától aki megnyugtat mindenkit hogy a cég top500-ban levésre törkeszik meg egyéb habiszti szöveg amivel megbízták vagy önmagától ilyen kreatív. Akkor egyszer körbement. de igazából feleslegesen mert néhány nappal vagy héttel korábban már más egy az egybe bemásolta a fórumba. szóval csak ilyen hakni rajongáskeltés volt. ráadásul ott ki is jött hogy akinek elküldte, az utána ugyanúgy istenítette a papírt, ami szerintem megintcsak színészkedés volt, hogy titokzatosságot keltsenek itt a fórumosokban. szerintem amatőr próbálkozás volt, de végül csak lett rally, nem tudom van-e köze hozzá. divat lett beírkodni hogy 2-4 ember mozgatja itt a kispapírokat - amit amúgy kétlek hogy csak rajtuk múlna minden rally. na úgy látom felhúznak a f*szra mindenkit aki ma vesz. látvány hogy 4 tétel a 110ezer, egyértelműen valaki lenyomni akarja. valszeg el is éri a célját vele. beállnak mások is eladni, aztán kiáll a sajátjától és megveszi azoktól akiket bepalizott. vagy nem :D:D mindenesetre sorstárs lettem, bár 330-as körüli eladásommal kevésbé sírok mint akiket tegnap tömtek ki. :(
Szerintem nem határozott meg célárat magának és hitt a fórumtársak szavának, ami a csillagos égbe várta a végét, elvégre a kryptókhoz is van már köze a cégnek, azok meg gond nélkül (több)százszorozódtak.
SET Nyrt