Ha valami 10Ft-ot ér és ráírja egy könyvjelző hogy 259 akkor megéri hogy 100 jusson rá részvényenként... nem mondonm hogy így van, pláne nem forintra, de ennek látszik... know-how meg láttuk mennyit ér pl. Globex Holding, vagy Genesis/Hunmining esetében :))))
Ha találkoztunk se említetted hogy te vagy, de a személyeskedést hagyhatjuk másokra szerintem nem a mi pályánk! Az viszont érdekel hogy te milyen építkezést látsz a kétes hírű apportművészektől?
En talalkoztam mar veled watson, kis mitugrasz jogasz gyerek vagy, okoskodo amugy nem rossz arc, de ezt most rosszul latjatok, ezt ma is nem a balekok vettek! Ezt mondtak ottokanal is 50 forinton, futurnal 20 forinton stb. Ezt tudatosan epitik fel!
Ezzel a 6,5 hektárral sem ér 10Ft-nál többet szerintem, de tevékenység és bevétel nélkül a virtuális könyvérték is csak 100, így nem kérdés hogy az a balek aki mind tőke, mind jövedelem alapon illúziót vásárol. Illúzióvásárlás közben pedig könnyen lehülyézi a balek a kissebbet ;) Mint mondod majd meglátjuk! Az illúzikból hosszútávon nehéz megélni.
SET Nyrt