Csak azért is 1000 lesz! A btel nagy bukfenc volt. Ja Ex, megnyugtatlak jelenleg nincs Setem egy darab sem. Az eladók táborát gyarapítottam a közelmultban. Ja Ex, és szerintem ezután már nem fogok Setet venni!
A magyar bitcoin síneken jön a bànyàból. Mondjuk ne hunmin szintre essen, inkabb huminsav 260ra menjen fe' , mint a tozeges cucc anno. Ex a setnèl a kozkezhanyad kicsi, oda rakjàk, ahova szeretnèk. A bitcoin is tulipàn lesz? Ezt ki tudja...
https://nav.gov.hu/nav/adatbazisok/adoslista/vegrehajtas_alattiak "A Magyar Nemzeti Bank (1054 Budapest, V. kerület Szabadság tér 8-9;) törvényességi felügyeleti eljárást kérelmezőnek a
Cg.01-10-046842 számon bejegyzett SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1023 Budapest, Rómer Flóris utca
55.; adószáma: 23031748-2-41) elleni törvényességi felügyeleti eljárásban a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága a Cgt.
01-16-002347/3 számú végzését az alábbiak szerint rendeli kijavítani :
A végzés szövege tévesen :
A fellebbezés első példányára 7.000.-Ft (hétezer forint) eljárási illetéket kell leróni.
A végzés szövege helyesen :
A fellebbezés első példányára 30.000.-Ft (harmincezer forint) eljárási illetéket kell leróni.
A végzés ellen fellebbezésnek nincs helye.
Budapest, 2017. május 22.
Nagyné dr. Szirony Márta Valéria s.k."
SET Nyrt