na jo mindeggy ne vitázzunk ugysincs értelme,most sar ez tény,de innen jo nyerni,azt a zért látni a részvényesek átrendezödése folyik egy ralira az a kérdés mikor meddig,viszont az tény hogy a vezetöknek valamit kéne csinálniuk.egyébként lánchid az övék lesz
A Nutexbe még is többen hisznek, úgy is amit leírtál hogy egy nagy átverés szerinted. Nézd a forgalmait meg a Set forgalmát, Alig vártam hogy a pakkom olcsóbb felét kiszórjam, jól jött az adó optimalizálás.
sokan tönjrementek illetve elvették az othonaikat és sok az öngyilkos is,ez nemcsak az ö hibájuk mindenkié hogy hagytuk idáig fajulni a dolgokat és ez nem Jézus keresztre feszitésével indult,most ez a földi pokol csak éppen nem veszik észre az emberek,álomvilágban él mindenki,meg hipnozisban ,és az emberek lusták felébredni,és ez csak rosszabb lesz.
hát ja,azért trimant várjuk meg szerintem azért kap egy kevés munkát,végül is valakinek dolgoznia is kell mert opus az nem csinál semmit csak rakosgatja a pénzt pénzmosással.én belgrádban hiszek ,darucég sem véletlen.
azért van pár cég benn és a virus meg rommá törte öket jobbanmondva a kamu virus amit kitaláltak hogy sok céget kerékbe törjenek,de lássák a kormányközeli cégek meg profitálnak az ingyen pénzböl,ami a lözpénz is.mert tudjuk ha ellopom aközpénzt az már nem lopás ée nem közpénz mert az enyém.nem én választottam ezt a putrisokat,antal megmondta miért nem kergették el a rendszernemváltásnál azolat akik utána mindent eladtak az országbol még a saját anyjukat is,ezt az országot kirabolták ,jo helyül lesz a pokolban amit már ki is béreltek .
én senkit nem ismerem egyiket sem.azt tudom szépen indult és a jövöt beárazta a tözsde aztán az árazta be hogy nincs semmi mégsem,és ha ujra valamit mondanak ujra beárazzák valameddig .lásd nutex beárazták 80 ig a semmit aztán nemrég volt 16ft
Mostanra derült ki mekkora és mennyi szemét húzást csinált a Setbe a simlis rohadt csapatával, Az árfolyam manipulálástól a kamu tőkeemelésig, a "értékteremtés" címszóval a rengeteg cég behozatala amiből semmi nem valósult meg. Most is csak annak örülhet hogy a nagy tulajait valami hazugsággal rávette a lock-up ra.
SET Nyrt