Jó cég,jó kilátásokkal.Ki fog az is törni. Egyébként nekem is volt 10K Setem,csak 385-nél eladtam.Nem mondom,hogy már soha nem is lesz.OTT-1-et pedig itt lezártam,mert tudom,hogy ez itt nem az a topik:-)
Már rég kitudtunk volna szállni a SET ből !! (ha akartunk volna) január óta miért is nem ment fel az ott1? Hiszen KBR már eladta decemberbe az utolsó db ot is, én meg nem adtam már el !! Akkor ki is adta??? Ne légy már naiv!!:))) A január 1 től mostanáig keressél más bűnbakot az Ott1 kereskedésére!
Szerinted,ha innen kiszállnál a Halival,mennyi lenne az árfolyam.OTT-1 azért van most ott,ahol,mert te és kbr kiszálltatok.De azt írtad,hogy most is veszed folyamatosan.Sokszor neked köszönhető,hogy nem esik be,mert olyankor beleveszel,és karbantartod.
Az Ott1 be amit írtál, a sok papírt a SET nél 300ft alatt vettem meg és ha figyeled a forgalmat hogy 600-700 millióval felment 800 ft fölé ahhoz nem én kellettem, azt már olyan befektetők vették meg akik bíznak a cégbe!
Ez olyan egyszerű, hogy még én is értettem. De, tényleg nem szeretném más topikok befektetéseit kritizálni, sok nyerőt kívánok mindenkinek és hajrá SET!
Nem merték, mert talán még fogalmuk sincs róla, kell nekik újabb pár hónap gondolkodási idő, azért valamit szerettek volna feldobni az érdekelteknek, csak hát ez így még beszédesebb.
Nagyon egyszerű!! Aki többet tudhat mint mi, akinek a jövőt felvázolták és piacin nem igazán tudna több száz K papírt megvenni. Ha te is szeretnél venni kb 300 K piacin, a végét biztos hogy kb 1000 fölött tudnád megvenni!
Annyi darabhoz fel kell hajtania a kereskedést, nem 1 hétig kéne naponta hintáztatnia az árfolyamot és porszívóznia fel 100-asával (Mert a kemény mag úgy se adja)!. Egy korrekt befektetői csoport korrekt belépővel érkezik. Ezzel üzenetet generálva, hogy én bízom a cégben ti is bízzatok, így többet fog menni a jövőérték árazás is, mint ha hintáztatással saját részvény vásárlással, vagy önakcióból csipegetik össze, már ha sikerül! Szvsz. :)
SET Nyrt