Ha rám gondoltok, rossz úton jártok,téves, én ma is vettem 700 fölött kb vagy 4k ,Hali szintén nem adott el egy db ot sem,csak a múltkori vita óta, rájöttem semmi értelme a fórumba írásnak. Leszünk mi még sokkal jobb helyzetbe is hamarosan ,gondolom. Üdv és kitartást minden Set részvényesnek!
talán nem is olyan fontos, hogy ki volt, mert jogában áll bárkinek bárhol és bármikor adni, viszont a gyors leőrjöngetés mindig gyors felrántással jár és nekünk ez a jó azért remélem, nem olyanra gondolsz, akinek több százezer darabja van, mert azzal szemben vesztes lesz mindenki
Szerintem nincs több neki. Ha pánikot keltett akkor jár jól mert akkor kap olcsóbban. Jól írja Éva, a 608as öntő is ő lehetett gyanúm szerint. Legalábbis aki indította
Van tippem ki volt. Kgy könyvben még látszani akart, majd másnap kibaszta az egészet látva hogy emelkedni nem fog és tekintet nélkül a könyvre piacin ahogy szokta. Eléggé jellemző rá. Gondolom majd következő könyv előtt visszaveszi és adja az ártatlant ahogy eddig ;)
Ezt bemasolom neked,hogy ertheto legyen...... A Bollinger szalag szűkülése A Bollinger szűkülése, ami a volatilitás csökkenésének az eredménye, a szalag legmegbízhatóbb jelzései köze tartozik, és várható nagy arányú árfolyam-elmozdulást jelez. Az árfolyam-változás irányára vonatkozóan a Bollinger nem ad jelezéseket, itt ismételten csak más indikátorokra támaszkodhatunk, illetve, ha már megtörtént a kitörés, akkor annak iránya szerinti pozíciót célszerű felvenni.
de ugyanez volt április 3-án: akkor kezdett zúzni a "rontóka" zárás előtt, és 4-én keltette a nagy pánikot ami nem sokáig tartott, "melengető karok" felemelték a papírt a megalázásból
Szia, azt megkérdezhetem, hogy mi az a kettő kék nyíl egymással szemben. Tényleg bocs, ha egyértelmű, de én nem tudom. Illetve mit jósol az, ha zárul a Beilinger (vagy mi :)? Nem vágom ezeket a jeleket, megérzésre kereskedek. Köszi.
SET Nyrt