Közzétette közgyűlési meghívóját a SET Group, a társaság április 15-én 10 órakor tartja éves rendes közgyűlését, a Milton Friedman Egyetem A05-ös termében (1039 Budapest, Kelta u. 2.)..
A közgyűlésen fel kell tenni a kérdést Orbók Úrnak. :) Ami a tegnapi cirkusz hozadéka, most mesterségesen lett túlgenerálva, vagy tényleg így elmérgesedett a helyzet, az az, hogy egyesek fórumbeírások alapján eldobták. Valaki(k) meg megvették. Ez majdnem olyan, mint Opust venni, mert a Portfolio azt írja, hogy tépik az Opust, közbe meg erre a hírre csorgatják egyesek! A tegnapi dolgokra kiválóan lehetett spekulálni, én is csökkenést vártam. A tegnap történteket is hírértéknek venném, elvégre az árfolyamot hintáztatja. Viszont jelen állás szerint, nem csorgott ez akkorát, erős kezekben van a java. Ha pedig jönni fog egy hír a héten, ami érdemben felrántja az árfolyamot, mesteri pókerparty volt a hét. Sajnos utólag mindig okosabb az ember... A történéseket mindig több szemszögből kell megfigyelni, hogy ki jár jól az egészből a végén...
Ha pillanatok nem is de pár valóban jó hírrel igen. Látszik hogy akinek van nem adja könnyen és gyorsan. Érdekes ló ez a set amúgy. Most nem kell a kutyának sem ennyiért a 1000es várható tokeemeles ellenére, de ha jön egy hír akkor meg 100 ftal feljebb is kapkodnak érte. Bocsánat nem is a rv fura akkor hanem a BÉT részvényesei :)
Én tartom ! NEm teszem meg a szívességet hogy Vki vkik jol járjanak a beburitot papirjaimmal ill latok a kommunikaciok kozott tovabba ez egy autentikus menedzsment!!
Törölt felhasználó2019. 04. 10. 14:06
Már láttuk korábban, hogy nagyon gyorsan fel tudják húzni a papírt. Pillanatok alatt az 1000 közelébe kerülhetünk, úgy gondolom.
SET Nyrt