A fórumon kitálalták a tutit :) Ha én sötét vagyok mint az éjszaka akkor az mi, ha ők meg leírják, hogy telefonon egyeztetik/egyeztették a trade-eket? Barátom (kérlek engedd meg és nem sértésként), nekem úgy tűnik, hogy komolyabb dolgok vannak a háttérben. Pénzt csinálni pénzből lehet (illetve abból a könnyebb). Ha annak akinek van megengedheti magának, hogy a becsületét eljátssza (és sztem nem csak Jockey) akkor az valaha visszaveheti? Az megvan, hogy miből indult a vita? Jockey nem jelentkezett pár napra, majd Sobadi + páran elkezdték ekézni (és tényleg nem finoman), hogy biztos eladta a SET-et és különben is milyen ember már :) Nem tisztem és nem is akarom kettejük vitáját eldönteni. Sztem ilyen kaliberű befektetőnek meg kellene legyen az a hidegvér, hogy ne essenek egymás nyakának, így nyilvánosan. Tudják egymás számát (bár mint írták hangrögzíti vmelyikük a beszélgetéseket :) ). Sobadi erősíti a bizalmatokat? Hajrá! Lehet igazatok lesz.
Ne hari de te olyan sötét vagy mint az éjszaka a fórumon beszélték vagyis próbálták megbeszélni a problémákat ami kettejük között van ez nem sikerült de nem is fog sikerülni mi itt falun úgy mondjuk hogy szerencse forgandó becsület állandó na ezt baszta el Jockey már régen semmi köze nincs az ott1 vagy a set árfolyamának alakulásának kettejük vitájának.
Nem értelek ! Azt ne felejtsük el , hogy itt nagyon sokunknak volt már SET - rv. je ... és nem kellett Badi hozzá , hogy felismerjük a cégben lévő potenciált ! Badi jelenléte , megjelenése a papírban csak további bizalmat hozott számunkra .... tovább erősítette a papír iránti "elkötelezettségünket " hitünket ! Ennyi ....
Így már érthető, hogy itt is összegründolt egy kis "venni-venni-venni" bandát :) Legalább a forgalmas napok is alátámasztják a sejtéseket. Csak hát ugye a cehhet az utolsó fizeti :)
SET Nyrt