Igen,a szokásos,ha nincs ellenérv marad a személyeskedés.Örülj akkor neki,hogy egy 80nm-es lakásvásárlással próbál egyszeri nyereséget elérni egy tőzsdén lévő cég.Ha Tóth Jóska próbál így nyerészkedni azt mondom teljesen rendben van,de egy tőzsdei cégtől vicc.
Próbálj meg valami értékeset hozzászólni légyszi ! Kár volt írnod ..... fogalmazás : 1 -es , helyesírás : 2 -es . Látom nem az erősséged az írás ! Tartalmilag igazából meg egy hatalmas nagy nulla !
Majd év végén mond ezt... amirókor nagy dolgokat fogsz olvasni.. Mert olyan is lesz amikor tépni fogják a papert mert lesz benne bőven potenciál... Irj majd ide 1e felett is..:) Köszi
Törölt felhasználó2019. 04. 08. 17:30
A mai ingatlanos "hír egy nagy vicc.Legközelebb azt is bejelentik ha Kiskunröcsögén egy tyúkólat vesznek? Ez lesz a cég stratégiája,hogy ilyen egyszeri tételekkel próbál nyereséges működést előadni? Pedig már kezdtem jó véleménnyel lenni róluk,de a mai alakításukkal újra bizonyították,hogy egy kis sufni cégről van szó,ami mindenbe belepróbál,hogy valamivel leplezze az amúgy veszteséges eredményét.Komolytalan.
Lehetettt volna... :S Én is azt gondoltam zöldbe zárunk... Hidd el nagyon örültem volna neki.. Ma nem volt nagy szám a forgalom sem hétfő... :S De csak megyünk majd fel ... holnap.
SET Nyrt