Ha olvasnátok jó portfolio cikket akkor növekedés, ha láttok rossz előadást akkor csökkenés? Szerintem már az pozitívum, hogy csináltak erről élőt, nem titkolóztak, nem szép szavakat írtak le egy papírra. Elmondták a saját szavaikkal.
Te mindenben a negatív dolgokat emeled ki ha fele ennyire lennél pozitív mint amilyen negatív vagy már saját magadnak is szívességet tennél vele.. sajnálom de azt kell mondanom a hozzászólásaid alapján, hogy nagyon megkeseredett ember lehetsz
Arról mondtak valamit, hogy az eticar mennyibe fog fájni a vevőnek? Ha még nekik ingyenes is lenne, a kocsitulaj, aki fizeti havonta a 900 forintot, az ráterheli a költségeit a vevőre. Szóval ne gyere azzal, hogy az eticar olcsóbb lesz mint a már meglévők.
Nekem van papírom, de ez a mai nap nekem csalódás. Többet vártam, az előadás meg szánalmas volt. De tartom, mert nem csak erre épül a cég.. Délután tuti vissza engedik és tuti negatív hozama lesz a mai napnak. Legalábbis szerintem..
És árban hol vannak? Azt is told mellé ne csak a technológiát. Mert az előadáson azt is említették! Óriási a különbség a piacon lévők és a SET fejlesztése között! Lásd korábbi levelem.
SET Nyrt