Köszönöm mindenkinek,a probléma megoldódótt.
A fiam megoldotta,amig én izzadtam.
Jó pap is holtig tanul!
Hát még én.
Kicsit béna vagyok,de tanulok!
Mégegyszer köszi mindenkinek!
az egered meg dugd át a billentyü helyéről az egér helyére szvsz... vagy forditva... ellenőrizd a csatolofájl-lehetőleg akkor mikor nem ismeri fel az egeret....
Hát ez gyosan ment. Így a leggyorsabb, és semi titkos vagy extra sincs benne. Ezért ide írom.
Sima textfájl, csak a típusjelét (kiterjesztését) átírták BIF-re.
Bármelyik szövegszerkesztővel meg tudod nyitni, ha hozzátársítod, vagy készíts egy másolatot a fájlról, és nevezd át a végét *.bif helyett *.txt-re. Midjárt látod mi van benne. Pár sor az egész, installációhoz használhatja egy másik program, melyet nem ismerek értelemszerűen.
Önmagában megnyitni nincs értelme, valamilyen programot használsz, elindítod, és az fogja ezt kérni, illetve használni. Ezt a célt szolgálják ezek az installációs fájlok.
Ha már ilyen jól értetek a számítógépekhez, nekem is lenne egy kérdésem. Az egyik, hogy a gépemhez usb-s billentyűzet van és ps2 -es egér. Na most az a durva, hogy csak minden második indításra működik az egér, elsőnek mikor bekapcsolódik a gép hallatszódik egy kis pittyenés és betölt az xp sp2 és az egér nem működik, ilyenkor újraindítom a gépet és jó, harmadikra megint nem megy, negyedikre igen.. mi a fene lehet ez?
találtam egy fórumot amin az XPSP1 ilyen kiterjesztésű és Sata hdd féle problémát taglal. /talán valami tömörítés lesz/
Mindenesetre a végeredményre kiváncsi lennék!
Pc-s segítséget kérnék,SEGÍTS
Nem vagyok gép guru.
Nem nyit meg 1 fjlt a gépem.
A tipusa bif fajl.
Hol tudok letólteni olyan progit,amivel meg tudom nyitni?
Kerestem a neten,de az angol tudásom kevés ehez.
Légyszi ha valaki tud segíteni,linkelje már be .
Köszi.