Ami nem számít: névérték, ennyi volt száz éve minimumon, meg annyi volt ötven éve maximumon.
A közgyűlés infó. Az számít. Arra kiváncsi vagyok én is. Flaxékat ismerve nem kapkodják el a tájékoztatást és az is jó infószegény lesz:)
A PANNON-FLAX Rt. soronkívüli tájékoztatása a közvetett tulajdonlású
üzletrészek értékesítéséről
A PANNON-FLAX Rt. értesíti Tisztelt Részvényeseit, hogy a többségi tulajdonában lévő Konflax Kft. az FLM Contra Irodaház Kft.-ben lévő részesedését; a Dawnmount Hungary Kft. a Hotel Európa ZRt.-ben, valamint az FLM Contra Irodaház Kft.-ben meglévő részesedését – figyelembe véve az éves közgyűlésen elhatározottakat – értékesítette.
PANNON-FLAX Rt.
Igazgatósága
hm, azok a jó kis emlékező részvények, amik tudják, hogy menni volt a maximumértékük és ráadásul valami különös késztetés folytán újra el is akarják érni azt...
Hat megértem aki eladja 10% után,de vegulis,ha mar megindult még lehet benne tobb is akár.Kérdés a mai napi közgyülés volt-e a kiugrás alapja,vagy esetleg más is van mögötte.Az is igaz,hogy a forgalom nem volt túl magas főleg ,ahhoz képest amikor az alján volt.Én maradok még benne hátha még nagyobb durranás lesz belöle.
Törölt felhasználó2007. 01. 15. 18:54
Molto bene.
Hat egyertelmu varni kell felefele nagyobb a hely mint lefele en speciel az ingatlan bizniszben hiszek hogy hamarosan ott is kaszalnak 1 milliardot.Varadi nagy ingatlanos maffiozo.Nem elkurjuk.Megcsinaljuk.Igen.Igen
sztem ma mindneki aki vett EGY RÉSZÉT adja el... EZÉRT ez a kis visszaesés.... aztán amikor holnap FELFELÉ indulunk, mindenki pánikszerüen visszaveszi :-)
Pannonflax