A Paks 2 lobbi egy újabb ütõkártyát kapott a kezébe, egy friss elemzés alapján már nem csak az evidencia, hogy az új paksi blokkokat meg kell építenünk, de a kereslet-kínálat várható alakulása alapján még Paks 2 is kevés lesz az
"A Paks 2 lobbi egy újabb ütőkártyát kapott a kezébe, egy friss elemzés alapján már nem csak az evidencia, hogy az új paksi blokkokat meg kell építenünk, de a kereslet-kínálat várható alakulása alapján még Paks 2 is kevés lesz az áramigény kielégítésére."
a napelemes topikban is feltettem ezeket a kérdéseket, ami indokolják Paks2, sőt pl. egy technológiailag tovább fejlesztett 500MW-os Mátrai Erőművet is.
A károgók válaszaiból szemezgetek: - pffff
- úgy kell építeni a lakást hogy ne kelljen klíma
- jobb a foszilis a kocsiknák mert az akkor használom amikor akarom
Gyerekek! Minden rendben van 2022 felé! ;))))
...omat már ebbe a f.s fórumtördelésbe, hiába csinálok bármit egybemossa ez a f...s
Törölt felhasználó2017. 08. 17. 18:42
a napelemes topikban is feltettem ezeket a kérdéseket, ami indokolják Paks2, sőt pl. egy technológiailag tovább fejlesztett 500MW-os Mátrai Erőművet is.
A károgók válaszaiból szemezgetek: - pffff- úgy kell építeni a lakást hogy ne kelljen klíma- jobb a foszilis a kocsiknák mert az akkor használom amikor akarom
Gyerekek! Minden rendben van 2022 felé! ;))))
Körülbelül 1 liter benzin árának megfelelő összegbe kerül 100 km megtétele elektromos autóval, otthon feltöltve, nappali áramtarifával számolva. Az akkumulátor méretétől függően 400 – 600 forint körül alakul egy teljes feltöltés.
dejó!!! Amit eddig benyába toltam, azt most már fizetem majd az áramcégeknek. :) gondolom náluk az áram meg "csak úgy lesz"! :)
Törölt felhasználó2017. 08. 17. 18:22
okosodó - Gyakori kérdések és válaszok az elektromos autókról
link
13. Mennyibe kerül a töltés?
Körülbelül 1 liter benzin árának megfelelő összegbe kerül 100 km megtétele elektromos autóval, otthon feltöltve, nappali áramtarifával számolva. Az akkumulátor méretétől függően 400 – 600 forint körül alakul egy teljes feltöltés. Budapesten és országosan számos nyilvános töltőponton ingyenes a töltés.
Van akinek érdemes elmagyarázni, és van akinek teljesen felesleges.
Törölt felhasználó2017. 08. 17. 17:00
a napelemes topikban beégtek a károgók, személyeskedni kezdtek ahelyett hogy elmagyaráznák mivel fogják megtankolni a sok teslát.. :)
Törölt felhasználó2017. 08. 17. 16:18
de azért van akiket megfertőztek már, azok "csak napelemek!"-ről vásznaznak :))
link
"2030 körül a világszerte értékesített új autóknak már mintegy 30 százaléka elektromos hajtású lehet, ez pedig pár éven belül a fosszilis üzemanyagok keresletének érezhető csökkenését eredményezheti"
ÁLLLJ! És mire nő meg az IGÉNY!?
hallgattassék meg az az újságíró is, akit nem vettek meg kilóra...?egy TESLA mivel megy? Dízeleket kitiltják? Németek nyomják a zöld bullshitet, s közben atomenergiát vásárolnak?
Na ezért lesz ez nekünk jó!
Paks 2 sem lesz elég
Ugrás a cikkhez