Látom,egy totyikkal odébb megint sikerült káosz okozni egyesknek.Annyira unom már ezt az örökös gyerekes játékot.
Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.Sőt,az összes többivel.Bár nekem nem kell vígasztalnom a kinti ismerőseimet.
Úgy látom,Bőr NI egész jól beszél kint.Kiváncsi lennék,ha egyszer minden szennyest kiterítenének,mekkora balhé lenne.Amikor nyilvánvaló,hogy a frissen nyomott bankók egyenesen a tőzsdére mennek gazdaságélénkítés helyett,van pofájuk azt állítani,ők mindent megtettek,hogy talpra álljon a gazdaság.Kérdés,melyik gazdaság?
Ilyenkor mindig ez jut eszembe: link
Engem már ez az egész halálra idegesít, ami itthon megy parasztvakítás az is. Alkalmazottként vakon éled az életet ( többnyire) a vállkozók egy része meg szétlopja az országot a másikfele belegebed hogy becsületes maradjon.Ami meg a tengerentúlon az a másik fele ! Esténként volt osztálytársak, ismerősök lelkét próbáljuk ápolni feleségemmel neten kereszül valamely tengeren túli vagy inneni tagállamban.
Vicces ők az "anyagi jobblétet" választva keseregnek , de biztosan letargiát okozna nekik a mi 3 gyerekes életvitelünket betartani.
Én aegyikre sem vágyok csak este nyugodtan lefeküdni nyugodt lelkiismerettel és reggel mosolyogva ébredve készülni munkára.
Most beszél a veréb.ŰGondolom szólt,hogy minden rendben,ha mégsem,akkor nyomtatnak még egy kis zsét.Amúgy nem maradtál le semmiről ma,nullás egy nap volt,illetve a vég én mindent felköt öttem.:-)
Dollár kulcstényező lesz szerintem is a következő napokban.
Nem túl régen értem haza és első ránézésre nem láttszott a sorok között írás!
Camalot-nak próbáltam írni, hogy élte túl a mai napot, mert idegem nem volt beleolvasni, de valamerre elment mert nem reagált.
A helyzet (irány)nemkevéssé bizonytalan mint eddig amim van azzal kiülök, mást nem lépek!
Közben nem tudom mi történt pár perce de a dollár megbokrosodott!
Jó estét, szia FIL 2 !
Látod most ismét beigazolódott hogy ami egyértelműnek látszik, az sem feltétlen az.
sem a péntek sem a mai nap nem úgy alakult ahogy elsőre kinézett. Neked lett valami nézetedet megrengető infód? Nálam semmi változás (bizonytalankodva, inkább le, semmi csúcs).
outsider
elmegyógy és intézeti beutaló előny!