Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 12. 11. 18:06

otpdirekt broker gond  

Sajnos nem tudok az otpdirekt broker szolgáltatással kereskedni.ha venni szeretnék, azt irja, hogy tranzakciós hiba, próbáljam késöbb.

Segitsetek légyszi,mar 2 napja próbálkozom vele, otp-től még nem válaszoltak.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 12. 14. 15:31
Fogalmam sincs, mi lehet a gond nálad, de szerintem fognak válaszolni. Én írtam nekik emailt, 2nap múlva válaszoltak, kultúráltan, viszont volt egy másik email-em is ami meglepett, hogy arra postai úton válaszoltak, arra is hamar, csak postai úton. Valószínű nálad is az lesz, figyeld az OTP-nél megadott postai címedet.
Egyébként, ha van olyan lehetőséged, hogy az OTPdirekt Telebankon keresztül tudsz valakivel beszélni, ott is megpróbálhatnál segítséget kérni, azt hiszem van technikai problémák menüpont is.
Üdv.
Törölt felhasználó 2009. 12. 14. 13:57
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
neked legalább működik, csak lassan. én napok óta próbálom,de semmi. persze ez csak tesztidőszakos izé, de azért közölhetnék legalább azt, hogy hol van a bibi. nálam, vagy náluk?
Törölt felhasználó 2009. 12. 14. 09:35
"Kis türelmet, a tranzakció végrehajtása folyamatban"

Hát most nekem is ez megy már pár perce az SMS kód elküldése után.....
Ez így tényleg nem működőképes, nem tudom hol van a megbízásom, de a tőzsdén nincs az biztos, mert azt egy másik oldalon nézem.....
Ez így nem elégséges szolgáltatás......
Törölt felhasználó 2009. 12. 14. 08:53
Szia!

Szombatról vasárnapra virradó éjjel karbantartás volt az OTPDirekt rendszerbe, nem volt elérhető az egész rendszer először, utána meg már csak az OTPDirektBróker. Ez tervezett, direkt "leállás" volt tájékoztattak róla előre. Hátha történt olyasmi is, ami megoldja a problémádat és nem kapod azt a bizonyos hibaüzenetet most már! Nekem eddig nem volt ilyen gondom vele!

Törölt felhasználó 2009. 12. 14. 07:58
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Köszi a tippet, de sajnos úgy gondolom nem itt lesz a gond. Az összes feltételt teljesítettem,amire szükség volt a direkt-brókerhez. Azóta többféle op. rendszeren és böngészővel is próbáltam.Szélessávú net, friss op. rendszer (segédprogik nélkül),de hiába... Fedezet van, Tranzakciós hiba is sajnos, mégpedig használható (informatívabb) hibaüzenet nélkül...
Törölt felhasználó 2009. 12. 13. 09:17
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Hali!
Lehet hülyeséget fogok kérdezni!
Megvan minden szerződésed h.tudj kereskedni az otp honlapon keresztül? Nézz utánna minden stimmel-e!
Mondjuk tény h. én se kereskedtem még vele hiszen teljesen új és kicsit lassú megadni a megbízást. Napon belül kereskedek jelenleg és pillanatok alatt kell bepötyögjek ahoz h. jó áron vegyem meg az rv-ket, nincs idő sms-ezgetni velük.
Amint hosszú távon kereskedek visszatérek otp-hez, csak úgy érzem még nem jött el az az idő, sajnos!
Szép hétvégét!
Törölt felhasználó 2009. 12. 12. 13:21
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Sajnálom, nekem még egy sikeres próbálkozásom sem volt sajnos. kb 5 alkalommal próbáltam venni, mindig ugyanaz a hibaüzenet a válasz... (tranzakciós hiba, próbálja később). Szerintem nem nálam van a gond, hiszen még frissen telepített op. rendszerrel is próbáltam,de hiába. Csak az a fúrcsa, hogy rajtam kívül nem tudok egy panaszosról sem...
Törölt felhasználó 2009. 12. 11. 20:14
Nekem tegnap is és ma is működött, adtam megbízást is, elfogadta, minden rendben volt.
Talán ma volt olyan, hogy "kicsit lassúnak tűnt" a rendszer.
A böngészőm Firefox 3.5.5 (.NET CLR 3.5.30729)
Törölt felhasználó 2009. 12. 11. 20:10
Nekem tegnap is és ma is működött, adtam megbízást is, elfogadta, minden rendben volt.
Talán ma volt olyan, hogy "kicsit lassúnak tűnt" a rendszer.
A böngészőm Firefox 3.5.5 (.NET CLR 3.5.30729)

Topik gazda

robka76
3 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek