Azt hiszem eljött az ideje egy új topik nyitásának, mert eléggé lesüllyedt a színvonal és kevés szó esik érdemben a topik névadójáról. Bár nem hiszem, hogy működni fog ez a kezdeményezés, de megpróbálom azok érdekében akik érdekeltek valamilyen formában az OTP-ben.
Nem vagy szarházi csak a többieknek van kevés agyuk a börzéhez.
Mondom ezt úgy hogy nem olvastam vissza semmit!
Törölt felhasználó2009. 12. 09. 14:15
Javaslom a Karácsonyra való tekintettel, tegyük félre személyes sérelmeinket. Így bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam. Nem igaz hogy portás vagyok, mint ahogy NBM sem möbi és higins79 sem sorsika. Ami igaz, hogy UTE a mester és BOLONDBANDY a király. Szóval megígérem, hogy többet nem becsmérellek Titeket és nem linkelek a topicotokba. Ha ezt megszegném, joggal nevezhettek szarházinak.
Az az igazság, hogy külön-külön tök normálisak vagytok. Te is jókat írsz, nekem Porti linkjeivel sincs semmi bajom, teljesen mindegy kinek a véleménye van a linkben leírva, a célja, hogy informálja a többieket.
De ha titeket összeeresztenek.....ott kő kövön nem marad.
Üdv. és köszönöm mindkettőtöknek, hogy az értelmes hozzászólásaitokat olvashatjuk.
Sehogy sem látom bele UTE_ armageddonját. :))
Ha holnap 5450 (+/- 5) lesz a záró, megrendelem Tőled a lottóötös előrejelző programodat, a múlt heti 30eFtos áron.
OTP topik