Szerintem ott fönt olvassák ezt a topicot és zavarja őket a részvényesek magabiztossága!!!
Írjuk azt , hogy már az igaz , hogy egy kis veszteséggel , de kiszálltunk már nincs nálunk belőle....hátha elindul felfelé????!!!!
Már több hete dobtam utólsó pakkomat 9200-őn, lehetett volna 9400-en is, de mind1, nem volt sok.
Ami ezzel a papírral folyik, az szánalmas, és alsó árra 9053-at saccoltam, de lehet, alá megy. Mindenesetre a karácsonyi 11k elfelejtve, nagyon örülhetünk, ha a 10 összejön
(bár nem nagyon számít)
A 30 perces csárton van egy fordított fej-váll. A mai nyitóban rögvest el is érte a célárat - most jöhet a nyakvonal visszatesztelése, ami kb a tegnapi zárónak felel meg. Így hát. lesz ez még lentebb is. A 9100 most támaszként fungál, de egyre többször "nyal bele". Ha ilyen sokszor megkóstolja, könnyen alá kerülhet, ami nem lenne valami biztató jel.
sziasztok!!
szerintem ez a baj,latjaatok,mindenki szidja a rendszert,es nem csak itthon,nalunk csak nemt nyelvu tv adok vannak,es ott is ez a helyzet,a draaga olaj utani benzin aremeles miatt az Angela Merckel-t tamadja mindenki...
bocsi,de nincs eekezetem:)
Lopez
Nos a hangulatról csak annyit, hogy közvetlenül nyitás után még nem volt annyira szar... Csak kicsit később.
Ami pedig az alkalmazkodást illeti, abban igazad van, hogy ebben az országban nagyon sokan még nem tudnak alkalmazkodni a kapitalista életmódhoz. De azért azt hozzá tenném, hogy ehhez a kapitalizmushoz, ami itt van, hát... hogy is mondjam... Mondja már meg valaki, hogyan is kéne alkalmazkodni!?
"Akinél a részvényvásárlás abból áll, hogy "megveszem aztán majd jól felmegy, lehetőleg holnap és áth-ra" annak azt tudom mondani, mind az egyszeri embernek: ne, menj ki a piacra mert nagyon át fognak b@szni!"
végre megtudtam a frnkót...
Nagyon szar a hangulat most itt.
Alkalmazkodni kell a helyi körülményekhez. Ez a siker titka.
Ha így működik a tőzsdénk, akkor így működik. Jó lenne, ha korrektül működne, de nem ez a helyzet.
Azt találjuk, ki "hogyan is működik". Vannak itt is törvényszerüségek, csak mások, mint egy rendes tőzsdén.
Még egy megjegyzés:
Egy Nasdaq -3%, majd 2 nap múlva +3% - technológiai szektor, ahol a funda számít!? - ez korrekt működés?
Rendkívüli tájékoztatás
Saját részvény vásárlás
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2007. május 11–i
közleményében bejelentett program keretében 2007. november 13-án, a Budapesti
Értéktőzsdén 50.030 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 9.017,-forint/darab átlagáron az
OTP Bank, mint befektetési szolgáltató igénybevételével.
Így a Bank saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 3.436.268 darabra
változott.
Budapest, 2007. november 14.
OTP
OTP részvényesek ide!