Jó reggelt. Ugy látom visszaesett a papír a semmi közepébe. Technikailag innen akármi lehet. 17000 mint pszihikai támasz funkcionálhat, de az igazi tamasz, ami eddig soxor megfogta a 16800, ha azt letöri baj van! Felfelé pedig a 17500 egy pszihikai szint, de egyébként csak a 18e áttörésével lehet bullos képről beszélni, de előtte a 17650-et is át kellene vinni. Szerintem! Persze ehhez nem értek, csak tapasztalat! Ami fontosabb, hogy mit csinál amerika. Tegnap ugye elég keményen fogalmazott a FED elnök, de amig nem emelnek kamatot szerintem csak a szajuk nagy. 7%-os infláció mellett még 25 bp-ot sem emelnek? Fura! Oroszok támadnak nem támadnak?! Saját véleményem: lesz orosz csapatok általi behatolás ukrajna területére. Lesz a cnn-en szalagcim az hogy : ukraine under attack. Hogy miért? Mert putyin papa milyen presztizs veszteseget konyvelhetne el, ha itt izmozna honapokig, aztán meg azt mondaná: ja bocs akkor elkullogunk! Kizárt. Ennek a faszinak az egoja ezt nem birna ki. Kijevig nem mennek el, de szerintem behatolnak kilometereket az orszagba. Hogy ez milyen szankciokat von maga utan, ezt nagyjabol tudjuk. Hogy ezzel milyen kart okoznak az ott levo vallalatoknak, tobbek kozott otp, ricsi-nek azt nem tudom, de hogy az arfolyam megerzi majd az biztos! Szerintem csak az ideje a kérdés a tamadasnak. És ismét: SZVSZ!!
Nekem azért az omlásról nem a 17300 indított jut az eszembe, de hát felfogás kérdése... Biztosan lesz egy nagyobb hiszti. Lehetnek jó beszállók megint... :) Szép napot!
ugyan már!!Ugyan már!A Nato arra megy,alapvetően ahol baj van!!A Nato soha nem lép közbe,csak ott van!!Egy Nagy Rakás pénz ez is,mint a többi!! Az ember háboruzik ebben a helyzetben???Amikor már a lent írtak alapján a Természet visszaszólt??? Miért születnek ilyen gyermekek,amilyen és egyre másra?? Hogy lehet az,hogy nap,mint nap azt hallom,hogy a férfi az anya? Hogy lehet az,hogy nap mint nap,egy "valamilyen lény"a kis pici csecsemőt,vagy agyonveri,vagy lehúzza a wc-n vagy kidobja!!! A digitalizáció a vége!!
OTP részvényesek ide!