De. írtam két számot. Vagy addig, vagy ki tudja.
Ez mindig lutri, hiába számolgatunk.
A szerencs az, hogy egyre több az algoritmus (gép).
Azok nem tudnak másba csak a statisztikába, és a TA-ba "kapaszkodni". Az meg nekünk jó, mert kiszámítható.
Törölt felhasználó2011. 06. 07. 14:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
amúgy tudod, hogy így eleve kudarcra programozod magad (az agyad)?
OTP-n jelenleg egy ék formálódik, ha validálódik, akkor felfelé kitörés várható...
Törölt felhasználó2011. 06. 07. 14:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Figyu!
Tényleg jó tanács. Olykor régebbi önmagamra emlékeztetsz, ezért segítek azzal, hogy, mint mondtam, elösözr magadat kell "tisztába" tenned.
Konkrétabban, el kell nyomnod magadban tőzsdézéskor a két legalapvetőbb emberi jellemvonást.
A kapzsiságot, és a félelmet. Ennek legjobb módja, hogy amikor kapzsinak érzed magad (kimaradtam, lemaradtam, még nem ment sokat érzés), akkor vagy eladod a pípírt és 2-3 napot kivársz, vagy ráülsz a kezedre.
Amikor meg a legjobban félsz, hogy beragadsz, meg esik ez még, meg itt már nem veszek, mert... akkor nem adod el a papírodat, 2-3 nap hátat fordítasz, vagy veszel egy 50-100-xxx db. rv.-t. Tőkédhez mérten 10-20%-ot, és ülsz 2-3 napot.
Próbáld ki... nekem bejött.
...és még1. Tőzsdézni csak hideg fejjel lehet, ha ideges, mérges vagy, nem tuti, hanem 100% a bukás esélye. Biztos rossz döntést fogsz hozni.
OTP részvényesek ide!