Nálunk idén novemberben a meggyfán megjelent 1-2 virág. Nem tudom ez mennyire normális...már arra is gondoltam, hogy lehet valami olyan kártevője, mint a gesztenyefáknak...ott is addig hajtja a féreg a fát amíg el nem pusztul...
béke időben igen...de itt nem tudod mire ébredsz vagy fekszel...... és ha a szolgáltató nagyon falánk akkor a certi vevő nagyon ÉBER kell legyen... Nem én mondom...hanem a márciusi tények......:-)))
Akkor én is árnyalnám...... Természetesen nem mindegy hogy perces / órás /napos tradekről beszélünk certiben..Más TF más a technika... Csak olyan certi ----------------ami legalább 20% részvényárfolyamnál sem "ütődik ki" És olyan certi amelynél belefér hogy "kriktikus időszakban " nincs árjegyzés....és ebből kifolyólag bukta sem. Ezt pld úgy értem hogy lehet játszani a kiütésre .... de amikor kiüti ka certit eltűnik az árjegyző..hiába van más jó irányú certi -NEM TUDOD időbe nlezárni.....
Az első pontot árnyalnám egy kicsit (korábban is megtettem már). A certivel (warrant) önmagában nincs semmi gond. A probléma a kontra nyitással és a stop loss elmulasztásával van.
Azt hiszem aki olvasgatta a topicot vagy írogatta ez évben , az alábbiak biztosan átjöttek: 1.) kevés vagy no certi 2.) türelem a pozifelvevésben 3.) piac ellen nem kereskedünk (bár az adatok és a fejünk ezt diktálná) üi...ha az ember kimarad a nyerőből még nem olyan nagy baj......sok sok lehetőség jön a jövőben továbbra is.DE HA elúszik a tőke akkor az már BAJ... és a Bajt kerülni kell......:-))
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..