Szerintem ez a Bálint nevű egyén sem nagyon érdemli meg, hogy bár ki is leálljon vele vitatkozni. Nem azért mert múlt héten azt közölte, hogy megnézi az árfolyam a 400-at ( persze minden indoklás nélkül) és ugye ő EZZEL SENKIT NEM VEZETETT FÉLRE , amit most gyuripapán kér számon. ( ezt a számonkérést és félrevezetést nem is értem) hanem mert egyszerűen inkorrekt ember. Vagy ostoba, vagy tényleg sokat ivott....
;-) Szeretném jelezni, ha te gyuripapával szemben személyeskedtél, akkor téged nem gyuripapa miatt tiltottak ki, hanem az általad elkövetett személyeskedés miatt...
Mi a baj? Hogy várakozásoddal ellentétben a múlt héten nem ment le 400-ig. Mert ugye te oda vártad, természetesen várakozásod gondos megindoklásával és alátámasztásával együtt.. Szerintem gyuripapát hagyd békén, a kis újja többet ér, mint te egészben..
Törölt felhasználó2017. 12. 20. 17:03
gyuripapa köszönjük. kitiltottak sok fórumozók, miattad. azt semmivé lettek az írásaid. Remélem a szőlészeted megy:
A közbeszerzések jelentősen túlárazottak Magyarországon, ami nagyon komoly veszteséget okozott a magyar társadalomnak - derült ki a Korrupciókutató Központ kutatásából, amely 2009 és 2016 között vizsgált több mint 150 ezer közbeszerzést. A kutatók becslése szerint 2090-3300 milliárd forint közötti az az összeg, ami társadalmi veszteségként azonosítható. Ebben az időszakban 15-24% közötti túlárazást állapítottak meg a szakértők. ..és még valaki kétségbe meri vonni(már már gúnyolódó barommá válik) mélyszaros úr nagytudását:)))
Minden jót!azért nem furcsa hogy a mai hírre sem indult meg? Csányival is üzleteknek már!bizony jövőre is jó lesz ez! Duplázás benne van innen 12 hónapon belül.békés karácsonyt!
Én idénre befejeztem. Ami az Opust illeti, eddig nem lehet panaszunk, és
minden arra mutat, hogy a 2018. év sokak számára - talán a vártnál is
nagyobb - megelégedést fog hozni. Mindenkinek boldog Karácsonyt és beteljesült célárakat kívánok az új esztendőre! "Találkozunk" januárban! :)
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK