a klasszikus forgatókönyv alapján, ha lineáris lenne az időhorizont, - de itt a chartot nézve- , nem logaritmikus (exponenciálisan emelkedik)..a 740-es oldalazás beleillik :)..az is 5%-os emelkedést vetít előre, ami akár pár napra-hétre nem is rossz pénz :) Remélem, azért a vevők hétfőn rácáfolnak erre :)
Ne néztem meg, de korábban 500-til 800ig hogy ment fel?nagy ugrások voltak nem járta be a szinteket.aztán lezuhant 506ig és onnan már szepen lassan megy fel. Most már 700. Itt meg várok liftezest 805-700 kozt. Ki kell pucolni.
Szia! Szerintem, ha következő Fibo szintet 740 körül (ahogy írtad) átugorja, akkor a köv. nálam, 824-es szinttel kellene, hogy küzdjön..egy 740 es oldalazás bele is illene a chartba, de a felfokozott az érdeklődés miatt én az emelkedést látom reálisabbnak (tőzsdepsziho), ezért zsákoltam is pár rv. pénteken és ha nem jön egy "moderátor", akkor hétfőn bővítem is.
ha az idei csúcsot átviszi (805), akkor indul a roham a maradék rv.- ekért, mert aki eddig nem adta az felette sem fog megválni tőlük:)..Aik kimarad az lemarad. Jó hétvégét!
Opus Global Nyrt Forecast