Akkor beszéld meg a topikgazda BalckPeterrel, mert neki bizony nincs humorérzéke. Nem mindenki bírja a "tárgyilagos kijavításokat", sőt van aki már egy szimpla kérdést is személyeskedésnek vesz. :(
Te csináltad jól! De lehet, hogy csak szerencséd volt. . Engem akkor beetetett a formálódó em.hsz., meg főleg az eszetlen hype. Aztán mint tudjuk a lokkáp hiánya, a kopasz áldásos tevékenysége meg a rv.szám felsokszorozása miatt úgy jártunk, ahogy jártunk. . A 700 millió db rv. nem nagyon engedi most már többszörözni, de talán egyszer osztalékkal kárpótolják a türelmet.
A TA csak egy ezköz az elemzések között...én mindig összevettem az FPE-vel, ami bár becsült adat, de elég jó alapot ad a várható trendről...700-800 között ezért adtam el és írtam, hogy majd jövő féléveshez /vagyis most aug-szept/ lesz érdemes ismét szemezni a vétellel
Ugyanezt az inverz fej-vállak-at be lehet rajzolni ezen a charton a február-május időszakra IS. Nyilván azóta voltak (talán) pozitív változások, tehát előfordulhat, hogy nem ismétli meg magát. :) . Egy biztos: aki Opusban TA alapján kereskedik, az megégeti magát. (Lásd: 800nál emelkedő hsz., Pomperj elemzései, stb.) Túl kevés a szabad kezekben lévő papír, hogy szabályszerűen követhesse a TA "törvényeit". Oda teszik, ahova szeretnék. De ezt már annyiszor átrágtuk. ;)
Opus Global Nyrt Forecast