Mostanában már én is csak ebben forgok, pedig anno vettem én Mol certit 10580-nál is. Egyszerűen most nem látom értelmét az űrben lévő blue-kat piszkálni 1-2% nyerőért, amikor elég annyi hogy valaki beböfög valamit s be lehet könnyen ragadni 7 éves csúcsokon. Elég szívás volt megtapasztalni a Telekomból bejelentett nem emelünk az osztalékon rallyt poziból. Az volt az utolsó egy időre. A Cece napján írtam a MOL topikban hogy a zárót meg kell venni. Én nem tettem mert akkor is Opimusban voltam, de "megvárt volna". Még volt 3-4 napig 107 körül.Egyébként eszem ágában nincs 9K-s Otp-t meg 21K-s Molt venni. Ez már nem az "én tartományom" évekig látott 3-4K-s OTP meg 12K-s MOL után.
Egyelőre itt látok sztorit, néha realizálok, nem hagyom magam elcsábulni. Ez a soha nem eshet fórumhangulatot már sokszor tapasztaltam s csúfos vége lett egyszer. Persze lehet ennek se 140-nél hanem mondjuk 300-ról zuhan be. Semmi se biztos a tőzsdén.
S a fórumhangulat lassan a Ponyvaregényes szöveget is megéri már ahogy itt mindenki kisírja magát: ne kezdjük már egymás faxát xopni
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.