függ attól is hogy egymástól is van-e "szerzés". szerintem van. amúgy nem tudom követni megvallom őszintén, de az 100%, hogy nem kellett volna ez a műsor, ML régen vihette volna, amit akart -média, wamsler, bármi...- szerintem az árfolyam hamarosan magasabb lesz, mint ML cégeinek száma. :)
hátha esik holnap úgy adok el 15-20k MTEL-t mint a sicc, és veszem, mert nagyon jó lesz. Persze ti mondjátok továbbra is lefelé, végülis ezt csináljátok évek óta. :))
a konzum tovább "szerzése" merült fel, nem is kis pakk, szerintem a Konzumból már nemigen vesznek ezen a szinten. Opimusból lehet, de szerintem arra most fognak ráugrani az alapok. (re 0.53%)
Úgy fog felmenni, mint a Konzum a vételi ajánlat bejelentésére: Esik mint a kő, esély sincs a kiszállásra azóta se. A tözsde nem karitasz és szinte mindig a kicsik húzzák a rövidebbet. 50 szerintem első körben meg fogja fogni, a többi pedig majd elválik a fejlemények és a nagyok szánékának függvényében. Mindenesetre drágán senki sem szeret vásárolni. Ők sem...
Konzum PE bejelenti 10,53%-ot fog szerezni (33 289 499 db) --> kötelező nyilvános vételi ajánlati eljárást fog lefolytatni, továbbá a Gazdasági Versenyhivatal engedélyét fogja kérni --> tekintettel a bejelentő és összehangoltan eljáró partnereinek a Társaságban megszerezni kívánt részesedései, szavazatai mértékére – az erre kijelölt KONZUM PE Magántőkealap kötelező nyilvános vételi ajánlati eljárást fog lefolytatni, továbbá a Gazdasági Versenyhivatal engedélyét fogja kérni.
KONZUM MANAGEMENT Kft. bejelenti 15,86%-ot fog szerezni (50 113 993 db) --> A fenti részvénycsomag tulajdonjogának megszerzésével összefüggésben, – tekintettel a bejelentő és összehangoltan eljáró partnereinek a Társaságban megszerezni kívánt részesedései, szavazatai mértékére. kötelező nyilvános vételi ajánlati eljárást fog lefolytatni, továbbá a Gazdasági Versenyhivatal engedélyét fogja kérni.
Mészáros Lőrinc bejelenti 7,47%-ot fog szerezni (23 611 149 db) --> A fenti részvénycsomag tulajdonjogának megszerzésével összefüggésben, – tekintettel a
bejelentő és összehangoltan eljáró partnereinek a Társaságban megszerezni kívánt részesedései, szavazatai mértékére kötelező nyilvános vételi ajánlati eljárást fog lefolytatni, továbbá a Gazdasági Versenyhivatal engedélyét fogja kérni.
>>>>>>>>>>
a 7,47% lehet ML Státusztól szerzése?
a 15,68% lehet a Konzum Management ML-től szerzése?
a kötelező nyilvános ajánlattételi eljárás a megszerzendő részvényekre vonatkozik.
Törölt felhasználó2017. 03. 13. 20:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
a konzum azért esik mert fosnak h beolvad az opiba, de az opi mehet fel, ajánlat sincs holnap kinyit felső limiten...
Így ahogyan mondod! Egyetértek. Aki meg realizálni akar, vagy remeg a keze eladja, én nem teszem. Szükségem van a közpénzre, túl sokat vonnak le a pénzemből, most kompenzálni fogok. :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.