Tud nekem valaki valami konkret anyagot o-x diagramm temakorben? Nagyjabol mar tudom mi az, de erdekelnenek a pontos reszletek. Hasznalja innen barki az o-x-et? Van egyaltalan ertelme a magyar tozsden?
mokimax, koszi az infot. Tudnal nekem valami anyagot arra vonatkozoan, hogy pl a celarak hogyan szamolhatoak? Az angol nyelvu doksit amit ide linkeltek elolvastam, ott nehany alapveto alakzat le volt irva, de ennel gondolom joval tobb van.
Törölt felhasználó2006. 08. 29. 14:49
Látva itt az akadémikus hozzászólásokat, csak szerényen annyit jegyeznék meg, hogy persze ezt is használják sokan, nyilván nem tdt-re meg ilyenekre. Saját tapasztalatom szerint viszonylag jól jelzi a támaszokat/ellenállásokat, bizonyos alakzatok nagyon megbízhatóak, különlegessége, hogy a rendszerben benne van a célárak kiszámításának lehetősége. Mégis inkább úgy látom, hogy ez jó kiegészítője lehet a kockázatmenedzselésnek.
ertem, koszi. Akkor biztosan csak en vagyok bena, mert nekem nem olyan konnyu :D Akkor nincs mas hatra, mint elore, nyomom tovabb a TA tanulasat. Azert arra kivancsi lennek, hogy ez hogyan lesz ilyen konnyu. topkaiser+ nem akarsz engem megtanitani ra? :D nem viccbol irtam!!!
A BUX-on a világ összes pügyi terméke közül az egyik legkönnyebb technikailag kereskedni, 1998-2006 között ha jól emlékszem egy 15 perc alatt összedobott program 25 000 pontot keresett volna...Nem kell bonyolítani hidd el
A candlestick chart sokkal informatívabb, hasznosabb, a pointandfigure-nek ma már nincs értelme, én használtam egy időben 2001-2, nincs hozzáadott értéke
O-X diagramm