Topiknyitó: Portfolio 2011. 06. 10. 13:15

Ő viszi el a mi Dzsudzsákunkat  

Ugrás a cikkhez
Amikor felmerült, hogy a tucatnyi európai fociklub érdeklődését felkeltő Dzudzsák Balázs esetleg a dagesztáni Anzsi Mahacskala játékosa lesz - azóta már alá is írták a szerződést -, sokan keresték a térképen az Oroszországi Föderációhoz tartozó,...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=150828
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
d_mode
d_mode 2011. 08. 21. 22:46
Előzmény: #91  JUVENTINO
mi lesz?
egyre jobb csapat,de semmi lényeges.
max nyernek talán jövőre egy bajnoki címet.
JUVENTINO 2011. 08. 21. 22:35
Előzmény: #90  d_mode
Jól szurkoltál!Nyertek 2-1-re!!!És mi lesz,ha megveszik ETO-t,és a mai hírek szerint 40 millió eurót ajánlanának a Barcelonának Dani Alvesért!!!
d_mode
d_mode 2011. 08. 21. 19:09
Előzmény: #88  Törölt felhasználó
na buxer,megnézzuk mit muzsikál ez a pénzes orosz csapat.
szerintem kikapnak,de azért titkon szurkolok suska bazsinak:)))
d_mode
d_mode 2011. 08. 07. 09:36
Előzmény: #88  Törölt felhasználó
fantasztikus,mekkora igazolás.
nem kellett sehova.
Törölt felhasználó 2011. 08. 07. 06:46
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
Az Anzsinál a gyöztes találkozó előtt jelentették be, hogy megegyeztek Jurij Zsirkovval, a Chelsea-től érkező szélső négy évre írt alá.
Törölt felhasználó 2011. 08. 07. 06:46
Előzmény: #86  Törölt felhasználó
Az Anzsinál a találkozó előtt jelentették be, hogy megegyeztek Jurij Zsirkovval, a Chelsea-től érkező szélső négy évre írt alá.
Törölt felhasználó 2011. 08. 07. 06:45
Előzmény: #78  Sigorszky
Az Anzsinál a gyöztes találkozó előtt jelentették be, hogy megegyeztek Jurij Zsirkovval, a Chelsea-től érkező szélső négy évre írt alá.
d_mode
d_mode 2011. 07. 15. 17:11
Előzmény: #84  Törölt felhasználó
tudtam te fogsz ráharapni ,tata:))))
Törölt felhasználó 2011. 07. 15. 17:10
Előzmény: #83  d_mode
Irigykedj csak nagy bukós...
d_mode
d_mode 2011. 07. 15. 13:57
Előzmény: #82  d_mode
most olvasom a ns online-on,hogy a fórumban milyen jó kis nevet találtak balázskának.
suska balázs:)))))
nagyon gyenge csapat ez ahova ment,nem baj lesz majd pénze.
d_mode
d_mode 2011. 06. 13. 23:08
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
koman,nagyon jó.
rettenetesen szerencsétlen volt,hogy kifogta az utóbbi évek legrosszabb sampdoriáját.
balta
balta 2011. 06. 13. 23:01
Előzmény: #78  Sigorszky
Kubában a baseball a nemzeti sport, a foci nem az erősségük: link
Törölt felhasználó 2011. 06. 13. 22:25
Előzmény: #79  d_mode
válogatott szinten eddig sem mutatott sokat (mondjuk itt sokat számít, h. kikkel játszik, felérnek-e egyáltalán a beadásaira, vagy sem)), az eddigit simán hozni fogja így is!

Megmondom őszintén én már Dzsudzsákban nem látok sokkal több fantáziát, nem lesz már szintugrás,...viszont ha a sebessége megmarad, akkor a szerzett rutinnal jobb játékos lesz a mostani önmagánál.

Aki viszont szerintem igazán érdekes az Koman Vladimir, na nála a fejlődés szempontjából fonotsnak tartom, h. hova igazol és ott mit játszatnak vele. Klasszikus irányító a srác, de hogy jó játékos legyen el kell menjen valahova ahol folyamatosan játszatják (spanyol, német, portugál, holand bajnokságok egyike feküdne igazán), akár kis csapat is lehet (nagy csapat egyelőre nem realitás) de fontos, h. irányítóként játszon!
Na szerintem benne kétszer annyi van, mint Dzsudzsakban.
d_mode
d_mode 2011. 06. 13. 21:50
Előzmény: #76  Sigorszky
én vigigéltem az életem a focival.nekem ne próbáld már megmagyarázni,ebben a témában az érzéseimet.
én,örjöngve néztem és izgultam végig dzsudzsák meccseit.
neked fogalmad nincs,hogy mekkora kockázatot vállalt ő ezzel a szerződéssel.
esetlegesen ha a válogatott rosszúl fog játszani,vagy eredménytelenűl,és ebben d.balázs is nagy szerepet vállal,az egész rossz teljesítményt az ő nyakába fogják varrni,még akkort is ha nemigazán tehet róla.
hatalmas nagy kockázatot vállalt,amire sztem nincs felkészülve.értem itt az esetleges,válogatott meccsek által hozzott nézői hargra.
Sigorszky 2011. 06. 13. 19:43
Előzmény: #77  Törölt felhasználó
Valóban az.
Jut eszembe: Havannában milyen a foci, Tomi? Vannak ott idegenlégiósok, vagy csak a bennszülöttek driblizhetnek szivarral a szájuk sarkában? :)
Törölt felhasználó 2011. 06. 13. 18:50
Előzmény: #76  Sigorszky
Nehéz eset a fazon.
Sigorszky 2011. 06. 13. 16:49
Előzmény: #75  d_mode
Olyan emberrel meg nagyon nehéz vitatkozni, akit élből csak a gyűlölet vezérel, meg az a gondolat, hogy micsoda aljas dolog, ha egy fiatalember sok pénzt akar keresni.
Mellesleg Moszkvában tartózkodik, edz, él a csapat, ezt meg a háborús övezethez írom. Amúgy ott vagyunk Afganisztánban mi magyarok is egy jelképes méretú egységgel. Röhej ez a részvétel, de azért bármikor célpontja lehetünk egy terrorista támadásnak, ehhez mit szólsz?
Leszállhatnál már a magas lóról ebben a témában, bár ha ez esik jól, csak nyugodtan, én többé nem zavarom köreidet.
d_mode
d_mode 2011. 06. 13. 16:08
Előzmény: #74  Törölt felhasználó
úgy legyen a jövőképe,ahogy leírtad.
nehéz megmagyárázni ezt a szerződést,olyan embernek,aki ebben nem csalódott.
Törölt felhasználó 2011. 06. 13. 16:02
Előzmény: #72  d_mode
miért is gond az, ha egy profi focistát a pénz érdekli?
neki ez a szakmája és 10 év alatt kell megkeresnie egy életre elég pénzt

De nem csak a pénz itt a motiváció, mert valószínű, h. nagy csapatot fognak építeni a Mahacskalából és a ruszkiktól már most az első 6 helyezett (3+3) indul a kupákban. Ha a Top5 bajnokságokba szerződik (amit úgy azért nehéz, ha nem akarják leigazolni az embert, tehát csak elméletileg) olyan csapatba, ami nemzetközi kupában is indul, akkor lehet, h. csak csere lesz. Ha a Top5 bajnokság középcsapataihoz (inkább az alsó harmad) szerződik ahol valószínűbb, h. hértől-hétre játszik (ez sem biztos) de nem fognak indulni a kupákban. (Ja a Top5-ből a Francia fizikálisan erős neki, míg az olasz deffenzív és semmire sem menne, tahát marad - pusztán elméletileg ugye - Anglia, Németo, Spanyolo)

Vagy marad Hollandiában, esetleg az egy szinten lévő Portugáliába megy.

Vagy elszerződik a Holl/Port. bajnokságokkal jelenleg egy szinten lévő, de egyértelműen évről-évre erősödő Oroszországba 3-szor annyi pénzért.

Most akkor mi a kérdés?

Csak játszon, kapja el a fonalat, lőjjön a szezonban vagy 10-15 gólt, adjon gólpasszokat és ki fogják vásárolni egy éven belül 20+ millióért
Törölt felhasználó 2011. 06. 13. 15:42
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
alighanem latinos viccnek szánta :)
d_mode
d_mode 2011. 06. 13. 15:26
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
jól mondod,így működik.
R.Carlos hatalmas nagy sztár aki,mindent megnyert és levezet.közben még keres egy zsák pénzt.ez így működik,ez így van rendjén.
a mi kis tehetségünk,amit vártunk vagy 20 éve,24 évesen csak a minél több pénz érdekli.
Törölt felhasználó 2011. 06. 13. 15:11
Előzmény: #70  mondoka
A hétvégén az összes fontos sportlap megírta, hogy R. Carlos lemondott D. Balázs javára a szabadrúgások elvégzési jogáról... Így működik ez a világ.
mondoka 2011. 06. 13. 13:47
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
Gyerekek! Ma halacska! De holnap cápa! ;)
d_mode
d_mode 2011. 06. 13. 12:55
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
állítja ezt az ügynöke,miután ez az üzlet neki volt a legnagyobb érdeke.
nem kell elhinni minden olyan magyarázatot,ami enyhíteni akarja a felháborodást.
Törölt felhasználó 2011. 06. 13. 12:44
Előzmény: #67  d_mode
Azért érdemes megjegyezni azt az apróságot,hogy semmilyen más értékelhető ajánlatot nem kapott.
d_mode
d_mode 2011. 06. 13. 12:42
Előzmény: #64  Sigorszky
te ezt meg úgy mondtad mintha,az alt.madridba ment volna,pedig nem.
elment csak a pénz miatt egy háborús övezetbe focizni,az aki egyedülálló tehetség magyar viszonylatban.
szánalmas.
Johnny178 2011. 06. 13. 11:23
Hát pedig kb azzal ér fel.
Sajnálom a karierrjét, sok magyar kissráccal ő szerettette meg a focit, miatta kezdték el sokan a focit, lehet olyan is aki ha nincs Dzsuzsák akkor vizilabdázni megy. Az újgeneráció példaképe a magyar fociban, és most eltűni a búsba tökömisztánba.
Ilyen fiatalon még korai csak a pénzre hajtani, mindenképpen nyugat-európában kellett volna maradnia.
Egyszerűen nem lesz szem előtt, a köztudatban, de lesz 3x annyi fizetése.
Meglátszik hogy a luxusribik milyen sok pénzbe kerülnek.
Détári nyomdokaiban, ehhez csak gratulálni lehet Balázs!
Ráért volna még levezetni, de hamar elkezdte.
Törölt felhasználó 2011. 06. 13. 10:24
Jogunk van hozzá,ahogy Balázsnak is joga odamenni .-)De majd az idő eldönti.De hogy pozitív is legyek. Várjuk meg az átigazolási szezont,és nézzük meg kik jönnek még Anzsiba.
Sigorszky 2011. 06. 13. 10:08
Előzmény: #63  Törölt felhasználó
úgy sírtok itt, mintha a fidzsi szigetekre ment volna el strandfocizni
Törölt felhasználó 2011. 06. 13. 09:17
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
Teljesen így van,ahogy mondod. A tetejébe az a legviccesebb,hogy Balázs,és a szurkolói ugyanazt a célt tűzték ki maguknak (ha lehet így fogalmazni) vagyis játsszon egy nívós bajnokság nívós csapatában. Egy focista nem a pénzért játszik elsősorban,hanem ,mert szereti a sportot,és ott minél nagyobb szakmai sikereket elérjen. Balázs valahogy úgy gondolta,hogy ezt a Mahacskalából is meg tudja tenni,ami egy nagy kérdőjel szerintem. Míg,ha egyből elment volna egy TOP liga csapatba 8akár középcsapatba) akár ott biztonságosabban elérte volna a célját.

d_mode
d_mode 2011. 06. 12. 22:11
Előzmény: #61  d_mode
deme
Balázs gondoltam hogy nem a szókincsedért vettek meg, továbbra sem értem hogy lehet egy jo Holland élcsapatból Dagesztánba szerződni még ha milliárdokat fizetnek
Az idő megoldja a süllyesztő kérdést 2 év és a nevedre se fognak emlékezni .
Szembe köpted a szurkoló táborodat és erre még büszke is vagy. Az orosz milliárdos meg vett kilóra.... A többi bla bla... mosakodás

ezekkel van tele az a fórum,ahol a focit szerető emberek vannak,nem úgy mint egy gazdasági oldalon.
figyelj kis firkász:)))
d_mode
d_mode 2011. 06. 12. 22:07
Előzmény: #59  JUVENTINO
most olvasom a nemzetisport online-on a kommenteket,dzsudzsák videójáról.azért csak a kommenteket,mert a videó nem indul el.
hááát osztják elég rendesen.tömeg van felháborodva ,valószínű nem véletlen.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek