En ugyan irtam, hogy szerintem fuge lesz, a penteki kozgyules miatt. De ezt csak en gondolom, egyaltalan nem biztos a fuge, mert semmi jele eddig. Csak valoszinusitem, mivel most nagyobb figyelem is kiseri ezt a kozgyulest.
Nem bújtak elő nagy pakk eladások,de megoldják 20 30 érzésével. Meglátnának egymás után 100 ezres eladásokat, rögtön megtorpan. Ez a papír érzékeny,76 ról 46 ig láttam az esést, jó ezekből kimaradni. Gyűjtögetni ment le, de bármikor meg tudják ezt ismételni.
Alaptőke emelés, saját részvény visszavásárlása.Miből? 750 ezer forintos bevételből? 4 millió veszteségből? Itt valami nagyon sántít. Hogy lehet ennyi pénzt megforgatni a papírban? Egymástól vesszük a papírt, ma megveszem holnap eladóm. Utána magasabban visszaveszem, meddig fog ez menni? Most vásárolná vissza, mikor évek alatt jó áron visszavehette volna
Ez egy egy felfújt szar. De aki benne van annak király. Csak időben tudjanak kiszállni. Ne járjanak úgy mint az opus-ok. Orbán aki annak idején a munkára hegyezte a jövő lehetőségét, a tőzsdét, amit elvetett,most előtérben van, főleg a kispapírok. Nekem sok idő elteltével ,eröltetett az egész.
Figyu már! Miert akarsz megvedeni? Egesz heten csak azt tolod h vége a világnak, jo’van köszi, vettük. Ne akarj mar annyira mindenki penzet megmenteni. Ha akarom akkor most itthon a szoba kozepen felgyujtom a vagyonunkat. Szoval koszi az anyaskodast de mar eleg lesz. d_mode szokta ezt tolni. Nem az ő klonja vagy? Holnap tovabb fel, és minimum belenyalunk a 100-ba
NUTEX részvényesek topikja