elköltötték az emelkedésben (annak is leginkább a legelején, indításhoz), 21 nél, meg 19 nél pedig kitáraztak, most azok ülnek benne már csak, akik ezt benyelték, ilyen a tőzsde
Akkor fogadj, ezt hívják shortnak. És ahogy már mondtam is: itt senkit nem érdekel, hogy mit hiszel, vagy hogy mit fogsz csinálni. Tudnál esetleg egy kicsit csendesebb lenni? Nagyon zavaró, hogy a te sok értelmetlen és haszontalan hozzászólásoddal van tele a topic.
Nyilván. Elköltöttek sok tízmillió forintot arra, hogy megemeljék az árfolyamot, és most az a céljuk, hogy újra 13 legyen, hogy masszív bukóban szállhassanak ki belőle. :D Meg kellene érteni, hogy nincs olyan, hogy "tömés". Senki nem költ pénzt arra, hogy mások kedvéért emelje az árfolyamot.
valaki a másik topikban leírta, hogy az nem tömés, hogy kiveszik a könyvet milliós darabszámokkal. Ez most megy, hogy meddig ki tudja, de tény, hogy megy nagy forgalommal.
Törölt felhasználó2024. 08. 09. 17:02
lehet izgulni egész hétvégén, hogy hétfőn vajon sikerül e még eladni 13ft felett, nem irigylem a 21ft on beültetetteket 😔
Értem én, hogy tök jól elbeszélgetsz itt magaddal, de nem kímélnél meg minket a teljesen felesleges és értelmetlen hozzászólásaidtól? Ha szépen megkérünk? :-)
NUTEX RALI INDULT