szerintem őszig kifut minden rally aztán már csak a kicsikben várható speka esetleg... szerintem meglesz a jó kis válság-csinálás sajnos :( kíváncsi leszek cannabis és crypto mennyire lesz menekülő lehetőség ;)
Kispapirokkal lehet keresni a béten ,a fundások buknak,,pl..opi!! Ezt már régen észre kellett volna venni sokaknak! Ez lett a magyar bét,,,spekuláció az egész!!!
Lehet finnyáskodni, kit mitől ráz ki a hideg.. Ha ezzel keresünk akkor ezzel.. Story itt is lehet mint anno az est-ben.. Bcs jobb volt mint itt Huber? Rohadt nagy kaszinó az egèsz, de ha már játszol, csináld rendesen..
Wabi es Nutexben lehet kitores chart szerint. Funda meg egyiknel sem jo. Sot.. melyponton mindketto. Ebbol lehetne akar felallas is, ha nem recesszio fele kozelednenk, es nem konjunktura kiteljesedesi szakaszban lennenk. Bux 40k tamasz alatt zuhe lesz ujra BETen. Egyedi papirok spekiken mulik. Nyomda es Raba isjo ceg, megsem emelkednek
A tiszteletedre, a szokásos füles csésze ;) http://keptarhely.eu/view.php?file=20190815v00qco68e.jpeg Illetve az okosok szerint csak ideig óráig lehet trendben járó RSI-vel és MACD-al szembe hugyozni.... az árfolyam követni fogja az indikátorokat ez törvényszerű. Ha nem, így jártam és 30as vételem eladom 25ön - ha addig esik. na bumm. A tőzsde nem csak folyton nyerés, bármennyire is tökéletes kereskedőnek állítja be magát itt majdnem mindig mindindenki :)
Dehogy raz. Nalam semmi kicsi vetel nincs. Tegnap es ma is bux hsti shorttal kerestem, kozben a balcsi parton napozok. Jo az a termek nalam. Esnek a piacok, nincs nagy kenyszerem venni. Szivesen vennek, ha nem ilyen speki feltepesek lennenek, hanem sztori
NUTEX RALI INDULT