1. Nem tudom, miből veszed, hogy én feljelentgetlek. Azt se tudom, ki vagy, nem is érdekel, amit írsz. . 2. Én tényeket írok. . 3. Van 16,35 millió db már tőzsdére bevezetett papír + most emeltek tőkét 3,92 millió db-al. Ez együtt 20,27 millió db. És van 2,8 millió db tőzsdén kívüli 10-szeresen szavazó papír, ami így 28 millió db tőzsdeinek felel meg. Szomorú, hogy vagy ennyire alapszinten sem ismered a tényeket, vagy ennyire nem megy az ált. iskolai matek se.
Amikor Hathor 2 éve 60-70 Ft-nál vette, akkor összesen volt bő 5 millió papír (3,5 tőzsdei, közel 2 tőzsdeinek megfelelő tőzsdén kívüli). Most fele az árfolyam, de van 48 millió db papír!!! (bő 20 millió tőzsdei + 28 millió tőzsdeinek megfelelő tőzsdén kívüli) Közel TÍZSZERANNYI. Tehát olyan, mintha 2 évvel ezelőtt 300 Ft-on vette volna Hathor... Aki most veszi/tartja, az legyen tisztában azzal, hogy a Nutex árazása közel ÖTSZÖRÖSE a 2 évvel ezelőtti 60-70 Ft-nak. . Aki pedig még mindig nem érti, amit írok, az kerülje el az egész tőzsdét, mert nettó befizető lesz - jó tanács.
drágábban eladni? nagyobb közkéz? elég hülyén nézne ki, ha bejönne egy új cég és egyből nyomtatással kezdené a működését :) de ez csak csak spekuláció..bármi lehet
NUTEX RALI INDULT