LÚZER, hathor újra szólt, hozzád, üzeni, hogy úgy mennek a dolgok, ahogy írtam....
LÚZER, tudtad-e, hogy nutexben van egy akkora adag szavazatelsőbbségi részvény, amivel minden határozatot átvisz a vezetőség???
és csak nyomtatnak, nyomtatnak, nyomtatnak.. részvényeket... kinyomják, eladják...
"LÚZER, ne feledd: hathor kell, hogy vegye is a részvényt, hisz ezzel bizonygatja neked, hogy emelkedik....
LÚZER, bedőlsz ennek????
LÚZER, azt a kérdést feltetted már magadnak, hogy vajon miért jelenik meg egy nagyobb vételi darabszám az ajánlati könyv sokadik sorában minden olyan esetben, amikor hathor rájön arra, hogy milyen Yo ez a részvény, és VENNI kellene????
LÚZER, könnyű téged palira venni???"
Akkor Te is lúzerek közé tartoztál, mert 19%ot sikerült keresned:)
Én nem kerestem semmit, csak vettem. Mondtam én vagyok a lúzer, mert engem tömtök, de nem érti a papírnélküli
"150 milliárdos kockázati tőkeprogram indul Magyarországon
2016. szeptember 8. 09:17
Még idén ősszel elindul egy 50 milliárdos, részben EU-pénzből finanszírozott állami kockázati tőkealap, amelyet jövő tavasszal egy 100 milliárdos másik program követ, benne legalább 30 milliárd forintnyi piaci alapú hozzájárulással - írja mai számában a Figyelő. A lap megszólaltatta a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgató-helyettesét is, aki azt mondta, hogy az 50 milliárdos alap a kisebb, kockázatosabb cégekbe (kezdeti szakasz) teszi majd a pénzt, míg a 100 milliárdos nagyobb keretből pályázat útján várhatóan 6-8 piaci kockázati tőkealap kezelő állhat majd fel. "
Nem ismerem a mestert, tudom kiről van szó.
Gondolom Ő is ismeri a piaci trendeket, folyamatokat, és biztos tudja, hogy béka seggén az árfolyam, a cég felvásárlási értéke.
Pláne ezek után!
"150 milliárdos kockázati tőkeprogram indul Magyarországon
2016. szeptember 8. 09:17
Még idén ősszel elindul egy 50 milliárdos, részben EU-pénzből finanszírozott állami kockázati tőkealap, amelyet jövő tavasszal egy 100 milliárdos másik program követ, benne legalább 30 milliárd forintnyi piaci alapú hozzájárulással - írja mai számában a Figyelő. A lap megszólaltatta a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgató-helyettesét is, aki azt mondta, hogy az 50 milliárdos alap a kisebb, kockázatosabb cégekbe (kezdeti szakasz) teszi majd a pénzt, míg a 100 milliárdos nagyobb keretből pályázat útján várhatóan 6-8 piaci kockázati tőkealap kezelő állhat majd fel. "
NUTEX RALI INDULT