Az biztos. Reanalnál is érdekes a helyzet. Beszéltem egy ott dolgozóval, 10 hónapja nem kaptak fizut és jelenleg pertársaságot alapítottak a cég ellen. Btw, a cég mindenféle trükkökkel azért működik.
Megismétlem: a telephely a Reanalé, ami Nutex leány volt, amíg Cserekleiék ki nem lopták a maguknak a kisrészvényesek elől. Azóta meg bérlik maguktól...
Kívülről kicsit lepukkant a gyár,de puccba lehetne vágni.Az irodaház újszerű/elfogadható.Ez akkora telep,hogy két másik utcába is átlóg.Az irodaházban ezek a cégek vannak:Reanal Zrt,Reanal-Ker Kft.,Best Fusion Laboratories Zrt.,Tim Holding Zrt.,KHV Invest Zrt.,RV Holding Zrt.,RVK Pharma Zrt.,Rapek Zrt.,Hunerex Kft.,Rea-chem Kft.Csináltam fotókat is csak nem akarom feltölteni ide.
A Telepes u. 53. a Reanal székhelye. Az egy működő gyár. Csak már évek óta nem a Nutex leánya. Cserekleiék kilopták maguknak (először az ingatlant, aztán a céget is). Most tőlük bérlik az irodát. Azaz te Nutex részvényesként megvetted Cserekleiéknek a céget, ingatlant, ők kilopták tőled és most fizetsz nekik az ingatlan bérletért. . Ügyes, mi? . És csodálkoztok, hogy nem emelkedik ez a fos...
Mindeközben séta képpen elmentem a Nutex telephelyére (Telepes u.53.).Körbejártam kívülről.Ez egy meglepően hatalmas üzem/gyár.Látszik,hogy valamikor komoly termelés lehetett (tartályok,csőhálózatok,üzemcsarnokok,irodák).Az ingatlan is főleg Zuglóban nagyon sokat ér.Egyik kedvenc filmem jutott eszembe (Miért éppen Minnesota?),amikoris a gyárat megmentik a csőd széléről tápióka puding gyártással.:) Itt is lehetne termelni bármit...
Ennyit írtam: . “Éppen bear-esedik a hangulat globál szinten...” . Ez nem azt jelenti, mint amit te írtál, miszerint tényként kijelentettem a medve piacot.
Pny,nem értem ,miért mondod a medve piacot,mert ezt még kijelenteni nem lehet. Nagyobb az eselye szerintem is a medve piac kialakulasának ,mint a bikanak,de pl tehnap elötti dax certi long vételeim 20 % ot hozott tegnapi nap végére.
NUTEX RALI INDULT