Nyilván ki is tört akkor és a céláram is megvolt. Utàna meddig húzták a későn érő spekák, az nem érdekel. Ahogy ez a papír sem. Annyira sem, hogy chartot nézzek, mert ebben teljesen felesleges. De mondtam, hogy ne ragozzuk, neked akartam jót ezzel. Nézd a chartot, ha akarod. Majd utólag levonod a következtetést belőle.
Sly,nem is kell,mert ez a teoriád is bukott már,pl ott1 nél mikor technikai formáció alapján tört ki és nulla fundával rendelkezett a papír. Emlékszem a beírásaidra a limitek elején ,szűk lesz az ajtó,stb. Ez volt kb 60-70ft nál .azóta volt 320 ft magasságában a papír és a nagy korrekció óta is 230 most. Tehát vannak azért ilyenek is :) ettől függetlenül ez nem jelenti azt,hogy itt is ez lesz.
Igen,jelenleg technikailag ennyi,vagy most kockáztat az ember és bele vesz egy 20-25 ft os hozam reményében vagy esik a támasznés bukik.de ez mindig minden papirnál kockázat egy támasznál. Én belevettem.
"A moderátor indoklása: Elmondtuk már egy párszor: a fórum arra való, hogy értelmes beszélgetéseket folytassanak rajta az emberek, nem pedig arra, hogy halálra piszkálják egymást. ha úgy gondolod, hogy abban bármi előremutató van, hogy régi hozzászólásokat olvasol a másik fejére, akkor sétálj el szépen egy másik fórumra"
Hat igen, a moderator vegre felebredt. Exmnbst is megregulaztak. Ezek az emberek cssk piszkalodni vannak a forumon. Arra meg nincs szukseg.
36os sav alja van, kb tobb eves alj. Nyomja le a bollingert, eso trendben. Indikatorok tuladottak. Kb ez a chart. 36ot letorve kampo, onnan megpattanva jobb a TA kep.
NUTEX RALI INDULT