500-on jegyeznek a sracok belőle a tőkeemeléskor akkor miért adná bárki is előtte?...kidobott pénz lenne.....ha ők 500-on jegyzik akkor legalább azzal számolnak hogy 30%-t hoz majd nekik
Meg mindig nem ertem, mi a faszert nem lehet kivenni azt a q..va limitet! Ha hosszabb tavon araz a piac, akkor sztem akar 1000-ig is mehet. A 800 elado nevetseges. :)
nemzetközi brokit nem találok olyan könnyen szóval szerintem mire odaérnék akkor már 500 környékén lesz odakinn is és azon már Greenspam is eladná nekem :))
Szóval komolyan mint gondoltok 500-on is még érdemes beszállni -illetve 518-on ha +20 %-ot nézzük tovább.
hmmm frankfurt azt hiszem 9 kor nyit....xetra legalabbis...transzferalni nincs ertelme mert sokba kerl...hosszu tavon jobb ha nyitsz egy nemzetközi szamlat gy nemzetközi discount brokernel mert ott occsobban tradelsz mintha a magyar brokid altal veteccc meg magadnak cuccost szvsz kevesebb mint a magyarnak a fele a juti...kb 10EUR itthon meg 5000HUF plusz x%....
:))) beszelja brokiddal vagy menj at mashova ahol van külföldi kötesre lehetöseg....szerintem megeri...
Törölt felhasználó2006. 05. 03. 20:32
Igazad van Greenspam. A lényeg :
Differenz zum Vortag 0,00 / 0,00% +0,30 / +25,00%
Szóval +25 %-ban (30 eurocent) zárt a kicsike ma Frankfurtban. Légyszi vegyél nekem is holnap :))
NOVOTRADE: tőkeemelés névértéken
A linket még meg kell keresnem, a közgyűlési előterjesztésekbe benn van a hír.