Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Tegyük végre tisztába ezt az "ML cáfolta, Jászai nyilatkozta" dolgot. Olvassátok el figyelmesen. A Konzum részéről arról szólt a közlemény hogy a Konzum(csoport) jelenleg és a közeljövőben nem fektet más tőzsdei cégbe. Na ez kb arról szól, hogy a JELENLEGI csoport KÖZVETLENÜL nem vásárol. De azt nem, hogy egy leendő Konzum csoporttag, cég nem teszi ezt meg. Távol álljon tőlem hogy összeesküvés elméleteket gyártsak, de azt tudni kell, hogy az ilyen összefonódásokkal megáldott "konzorciumok" fogalmazni azt tudnak. Azaz csak azt cáfolták amit muszáj volt. Hangsúlyozom: nem biztos hogy ez a szitu, de véleményem szerint nem ördögtől való. És egy sok éves tapasztalatból fakadó tanács: MINDEN közleményt pontosan értelmezzetek mert náluk jobban csak az ügyvédek fogalmaznak!
Igen kolléga, de azt ne felejtsd el, hogy olyan dolgok történtek veled a tőzsdén amit àlmodban nem gondoltàl volna! Nem szabad mohónak lenni. Én is rengeteg mindenből kimaradtam, ugyanolyan nehezen kezeltem. Opus 200 ön adtam el, Ottone pakkomat a kolumbiai bejelentés előtt adtam el 3 nappal. Tudnék mesélni. Rosszul kezeltem, de aztàn elengedtem, mert mérgezi az ember lelkét. Úgy jutottam túl a lelki vàlsàgon, hogy a csalàd sokkal fontosabb mint a pénz meg az idegeskedés.
Ezt màr leírtam, sokan azt vélik, ez lesz az àllami mobilszolgàltató, míg màsok speka rallyja gondoljàk. Tavasszal kiderül az igazsàg. Én tartom jó lentről, nem szàmít, ki mit mond. Jó hullàmok vannak, aki akarja, lekereskedi.
A kispapir karosultak szerint levlistasok veszik és adják. Kimpaa szerint pár ml milliomos. Van aki sztorit vár. Van aki szerint csak hozam éhség van és elég egy kis speka indítás is. Én meg azt tudom csak hogy leszarom és lekereskedem :)
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!