Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
1. Màr nem tartozik! Kevés fórumot olvasol, ex lekérte a nyilvàntartàsból. 2. A tőzsde a jövőt àrazza 3. Valamiért veszik. A Te véleményed màs mint a piacé.
Én màr nem tudom, mi van elnököm! Megyünk fel màs nem szàmít! ;-)
Törölt felhasználó2018. 01. 22. 20:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Meg azok a PALIMADARAK karognak hetek ota, akiknek egy darab Nordtelekom papirjuk sincs, sot talan egyaltalan nincs egyetlen papirjuk sem, inkabb orulnel, hogy valaki penz csinal,es nem irigykednel...tudom, most jon az a duma..hogy Down Jones, meg stb...szerintem a bilibe log a kezed ebredj fel.
Drága tanácsadóm mi a búbánatos kakaóscsiga történt délutánra? holnap 77?70en van félmillió eladó. Ha azt holnap átviszi akkor lehet 77.7 millió rv forgott ma pár nap pihenő után.87-42-64-77?-92,4 szerdán?
én felfele várom,nem kis darab számmal rendelkezem!!! Felfele nekem csak jó!!! De be is zuhanhat az sem érdekel mert akkor ráveszek,ami még jobb!!! Szeretnék lentebb vásárolni,mert ez jó papír lesz pár év múlva!!!
En nem várok hírt. Múltkor vártam de szerintem ugyanolyan speka (50%) mint eddig. Épp ezért óvatos duhaj vagyok és igyekszem tradelni a papírt. Last meg kitart és hosszú távon még jobban is járhat vele :)
Portfolio egy sort nem írt ma a papírunkról. :) Hát még ilyet... Ha a héten ez tényleg nekiáll MLkedni akkor az odavágós lesz. Nincs hír, Jászai nyilatkozott. Ez meg száguld felfelé. :)
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!