Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Ex írta egy topicban!!!! "Viszont a a Nord ezen a héten nincs fent a nav végrehajtási listán.Spekák összedobták?" Hoppà! Valljatok színt, nincs sunyiskodàs! Almafa, Hóstrucc? Ti fizettétek ki?? ;-);-);-) Honnan van pénzük? Érdekes...
Pletykára emelkedett???? EZ VICC??? Benne vagyok lesz itt akkor zuhééé!!! Mert annak mindig kell lenne!!! Mindig nem mehet fel akkor hol kereskednénk vele? Mozgásnak mindig kell lennie!!! Le kell tudni kereskedni!!!
Multkor is rengeteget megvettek 60 korul. Sztem ez alá nem fog mar szignifikansan szúrni. Es most tuti hogy rengeteg speka tőkét is elcibáltak. De azért várjuk ki a holnapot.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!