Először is friss vagy nem az tök mindegy, és csipem amikor a szabadszelleműek osztályozzák az embereket. Másodszor ha a 2/3 nem sikerül, akkor valóban sírni fogok!
Nem személyeskedtem, felhívtam a figyelmedet az előítéletes, sztereotíp gondolkodàsra, hogy Te többnek képzeled magad màsnál. Ezt pedig közérthető, magyar nyelven tettem, mert veled ellentétben én írom és beszélem a nyelvünket.
Ez a valasztas nem zarul le ma. Se igy se ugy. Egyebkent 80 szazaleknal max 38 szazaleka lesz a bolsiknak. Ha igy is nyernek az ellenzek fent tudja tartani a protestalast a tobbit az olaf elintezi
Sajnos tök igazad van. Orbánék az elmúlt években olyan durva szintre züllesztették a politikát, hogy belegondolni is rossz, mi lesz akkor, ha majd a következő ciklusban a hatalmuk ténylegesen veszélyben lesz. BÁRMIRE képesek.
Kétharmadnál. Csak éppenhogy győzelemnél rothadni fog a rendszer, mindenki làtni fogja hogy lefele megy a zászló, lelépnek a "hívek", belülről bomlasztók lesznek hirtelen. 4 éven belül választások lesznek akkor megint
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül