Látom még mindig érzékeny téna nektek a ceu. Jelentgetunk miatta gőzerővel. De mindjárt jön a választás aztán majd utána lehiggadtok és eljullogtok. :)
Persze kiváncsi leszek én erre jókivánságra oda-vissza szavazásra..Meg hogyan teljejülnek ezek Nekem annyi szavaz mint én oda..CSAVAROS JÁTÉK EZ..Akitől én várom bocs. várnám el se jön!!-Na lesznek ítt meglepetések,,
Vannak ítt riporterek(külföldiek) attól származna a hírannyag,legyenmondva hazaküldik!! áhhh ********* ********* -Na azt se értem ez az Mszp mért nem alakított egy új pártot, lassan kimúlik/eltűnik be se fognak kerülni a parlamentbe!!(kevesen maradtak a képviselők)
De komolyan elemzői Sratégiát(szakértők elemezték többen) hol ment fére és vált komolytalanná a párt programjuk! -alább írt mondatra felkaptam a fejem!! én én ezt még nem is hallottam! -Azért jegyeztem meg. Egyből felkapam a fejem!! Ha belleállunk akkor BELE!! Hát én nem is vagyok kerítésbontó meg ilyenek..
Migráns kérdés nyugaton OK!! aki nem áll bele azt nagyon kritizálják ezerrel, bármilyen gyanús ügyekkel lövik/célozzák!! Amúgy is ENSZ katonának illik lenni!! -Ki mer ezzel szembe menni!! Ti talán.. :::)))
Ja a Balold fegyverhordozók PLÁNE nincsenek oda Orbánért.-Sokat megengednek maguknak,megy náluk is hírtenyészet/hírmásolás,hogy ne hazudjak már!! Gondolják úgy ütősebb.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül