Gondolom, az az elgondolás, hogy a veszély valós, és bármi eszköz megengedett, hogy meggyőzzék a másikat. Csak az a baj, hogy menedékkérőt nem lehet csak úgy kint tartani, gazdasági bevándorló meg minden ország saját döntése. A másik része meg, hogy ha sok ilyen derül ki, akkor egyrészt hiteltelenné válik, és felmerül a kérdés, hogy akkor melyik tudósítás volt igaz, illetve ha hamis status quo-ból indulunk ki, akkor mekkora az esély a helyes válaszok megtalálására.
Tudom, hogy nem az első ilyen volt. Döbbenetes, hogy itt már bármekkorát hazudozhatnak ezek. Mi lesz ennek a vége így? Ezt nem szabad hagyni, hogy folytatódjon.
Ez már a többedik ilyen mostanában. A múltkor egy amcsi felvételt vetítettek, mintha Európában történt volna, és alákeverték az allah akbar-t is. Ez persze nem agymosás...
Nem tudom, hogy így van-e, de ha annyira töketlen az ellenzék, hogy nem küld oda pár embert azért, hogy felügyelje a szavazás tisztaságát, akkor így járt. A másik vetülete, hogy az valóban elfogadhatatlan, hogy egy kivételezett kisebbség szavazhat levélben is, a többség pedig csak személyesen. Egyrészt a levélben szavazásnál nincs biztosítva, hogy mindenki saját maga nevében és saját maga akaratából szavaz, másrészt diszkrimináció.
Az ilyenek miatt kell elzavarni ezt a minden korábbinál aljasabb és károsabb kormányt... . “A Tények végképp egy aljas hazugsággyár lett . A fentii linken látható videó az öles betűktkel kiírt OLASZORSZÁG felirattal indul, a megosztás címében éttermet fosztogató migránsokról írnak, az ajánlószövegében pedig azt kérdezik, hogy "Veszélyes migránsok Európában. Ezt akarjuk?" Miközben a videó 2015-ös, Dél-Afrikában készült...” . http://comment.blog.hu/2018/04/04/a_tenyek_vegkepp_egy_aljas_hazugsaggyar_lett
És az, hogy bíróság ítélte el őket, biztos valami ellenzéki propaganda, mi? . Közben a korábban elhangzott gazdasági kérdések továbbra is nagyon elegánsan meg vannak kerülve...
egyszer láttam mert ritkán érek oda a tévé elé amikor ez a műsor megy..... azért kérdeztem hogy látott -e még valaki a Jobbik -os képviselőn kívül mást is az M1 -en ? én csak ezt az egyet láttam..bocsi. Este késő van mire minden munkámmal végzek..ha végzek egyáltalán..mert csak abbahagyni lehet ugyebár...és sokszor meg már erőm sincs hogy a híradót megnézzem..vagy mifene...
Szerinted egy ADÓPÉNZBŐL működő köztévében az rendben van, hogy pár hete mintha egyszer láttál volna egy ellenzékit? És még ezen is gondkozni kell... . És ez csak a média. Az összes állami intézmény, hatóság full Fideszes lett és sorban teszik a kézivezérelt, központi utasításokat (olykor néha van 1-2 kivétel). . Ez így nem demokrácia.
Múltkor a Gyurcsány volt a Kossuth rádióban...egypár napja kb.... köztévén nem volt miniszterelnök jelölt ? nemtudom...csak korábban mondták a Híradó előtt hogy lesznek az ellenzéki oldalról is meghívottak.. nemtudom...nincs annyi időm hogy minden nap azt nézzem :-)) Egyre pedig emlékszem homályosan..valami Jobbik -os jelölt mondhatta el a véleményét az M1 -en..kb. 2-3 hete ?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül