Háááát én nem bírtam várni...reggel MOL-talan lettem.... ( 2016.03.30-i pakkot nyomtam el) akinek van jó kereskedést, akinek nincs annak izgalmas mozizást!!
:)
sztem azért "húzzák fel", mert rengeteg KP van partvonalon... egy összeomlás akkor lehet "megfelelő", ha nincs már 3-4% KP sem a partvonalon... (több cikk is említette, hogy a 4-5% KP már sok)
na ja de vajon mikor jön a várva várt összeomlás? Minden szart megvesznek jelenleg.
Cikkből:
07:21 | SocGen: ez a legijesztőbb ábra, amit valaha láttál!
A Societe Generale megjegyzi, "a piac pár nap alatt letudta a Brexitet, egyetlen nap alatt kiheverte Trump győzelmét, az olasz népszavazáson pedig néhány óra alatt túltették már magukat a befektetők. Ez példátlan viselkedés, tekintve pedig azt, hogy a gazdaságpolitikai bizonytalanság ilyen szinten van, úgy tűnik a befektetők egy teljesen más bolygón élnek".
Sztem kint nagyjából ez van... rengeteg KP van partvonalon, sokan régóta várják az omlást ami nem jön le, és előbb-utóbb táncba viszik a tétovázó sokaságot vagy már vitték is...
Ez az egyik oka amiért nem adok el egyenlőre.
Esetleg telót lehetne venni rajta.
De a molban is megvan ugyanaz az emelkedési lehetőség, mint a telóban akkor minek cserélni.
Vki kitapétázott 10 db-okkal... besegítettem neki... így a nagybüfint berakott 2600db-ot, hogy véletlenül egy vicces kedvű eladó be ne szakítsa az árfolyamot...
:D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.