Úgy gondolom, többen olvassátok a bejegyzéseimet (jót/rosszat egyaránt), viszont jelen pillanatban egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm és energiám átolvasni vagy átlapozni az egyéb hozzászólásokat. Akit továbbra is érdekel a véleményem, azt kérem itt keressen főleg dax, eurusd-ben. Egyenlőre próbálok esténként reagálni, esetleg hétvégén.
ezt nem lehet tudni, most ultra nagy a bizonytalanság, én most M1-en nyomom ahol pár ezreket tudok fogni naponta, hosszú távú pozit most nem nyitok. Komolyan mondtam ha érdekel segíthetek belépni egy pár rövidtávú poziba daxban! Ha nem bízol bennem próbáld ki demoban, és most tök norálisan és komolyan írtam neked barátom!
Törölt felhasználó2017. 05. 15. 18:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
van végre barátom pantya70, holnapi célár tizenkétezer hathetven :))
Szia Öcsi! Értéktelen vagyok de örülök, hogy csináltál másik fórumot! Bárki bármit mond én tisztellek és becsüllek és jól csinálod /bár az órám késik/! Ha már elkezdted akkor csináld és kezeld!!!!!!!!!!! Csók!!!
Törölt felhasználó2017. 05. 15. 16:30
Szia!
A leírtak alapján próbálgatom ezt a módszert. Mondjuk rövidebb időtávon, Investing technikai charton, DAX futi esetében 5/15 percesen néztem meg és egész szépen megfogta a 100-as szint.
üdv
LÓGÓFIBÓ
Úgy gondolom, többen olvassátok a bejegyzéseimet (jót/rosszat egyaránt), viszont jelen pillanatban egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm és energiám átolvasni vagy átlapozni az egyéb hozzászólásokat. Akit továbbra is érdekel a véleményem, azt kérem itt keressen főleg dax, eurusd-ben. Egyenlőre próbálok esténként reagálni, esetleg hétvégén.
Megértéseteket köszönöm: